To je to što me zanima!

Ancelotti: Ne vjerujem da će Modrić biti spreman za srijedu

Pod upitnikom je i za ligaški ogled s Getafeom iako bi se do tada već trebao vratiti. Najbitnije za Real Madrid i Carla Ancelottija je da će Modrić biti na raspolaganju u El Clasicu s Barcelonom
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija je na krilima sjajnog kapetana Luke Modrića izborila završnicu Lige nacija. Slavili smo protiv Danaca 2-1, zatim i protiv Austrijanaca 3-1, sve na pogon najboljeg igrača svijeta iz 2018. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reprezentativna akcija uzela je danak i Modrić je zadobio manju ozljedu aduktora. Nije strašno i Svjetsko prvenstvo u Kataru nije pod upitnikom. No, probleme ima Real Madrid čiji je trener Carlo Ancelotti govorio o ozbiljnosti Modrićeve ozljede.

- Njegova ozljeda nije ozbiljna, ali teško da će se stići pripremiti za srijedu. Ako neće biti na toj utakmici, očekujemo da se vrati krajem sljedećeg tjedna - rekao je popularni Carletto.

Što znači da će Luka Modrić propustiti ogled sa Šahtarom u Ligi prvaka, a upitan je i za ligaški dvoboj s Getafeom 8. listopada. Prognoze su da bi se do tada trebao vratiti.

Modrić bi tako morao biti spreman za El Clasico protiv Barcelone koji se igra 16. listopada na Santiago Bernabeuu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 01.10.2022.

    oprez! barca je ove sezone opasna!

  • 01.10.2022.

    pa vec se zna zadnja 2-3 dana da ce ga mijenjati Ceballos,a onda se vraca Modric i odlucuje el clasico ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare