To je to što me zanima!

Ancelotti neizravno otkrio da će Real produžiti Modriću ugovor? 'To se ne može kupiti na tržištu'

Sudbina Modrića, Benzeme i Kroosa tema je mnogih navijača Reala, a oni, čini se, mogu odahnuti...
Vidi originalni članak

Hoće li ili neće Real Madrid produžiti ugovor Luki Modriću (37) već je uobičajena priča posljednjih godina u proljetnim mjesecima. Kapetan hrvatske reprezentacije igra 11. sezonu u 'kraljevskom klubu', a novi ugovor odveo bi ga u 'besmrtnost'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luka, jasno, nije jedini koji čeka novi ugovor. U redu stoje i Karim Benzema, te Toni Kroos. Njihova sudbina tema je mnogih navijača kluba, a oni, čini se, mogu odahnuti. Carlo Ancelotti neizravno je poručio da su pregovori počeli i da ih se Real ne namjerava riješiti...

'To se ne može kupiti'

- Gledamo ih na isti način. Oscilacije su normalne kroz sezonu. Morate ih cijeniti prema onome što rade, a ne prema njihovoj dobi. Više nemaju fizičke sposobnosti poput mlađih igrača, ali nitko ne može voditi igru kao oni. To se ne može kupiti na tržištu - kazao je trener 'kraljeva' koji obožava Modrića.

Nakon što je Modrić ostao na klupi u ligaškom okršaju s Valladolidom, mnogi su ga vidjeli izvan prvog sastava za El Clasico. Naravno, ispostavilo se da je Luka samo dobio odmor pred važnu utakmicu.

SJAJAN U EL CLASICU Hvalospjevi Španjolaca o Luki: 'Nametnuo je svoje zakone, a to je jamstvo Realova uspjeha...' VIDEO: KUP KRALJA Pogledajte Modrićev slalom i sjajnu asistenciju u El Clasicu

Najstariji igrač u povijesti Reala

Modrić je u srijedu odigrao sjajnu utakmicu protiv Barcelone i asistirao Benzemi za gol koji je preokrenuo susret i po tko zna koji put dokazao da zaslužuje ugovor barem još jedan ugovor.

A to bi značilo da će postati najstariji igrač u povijesti Reala! Luka je protiv Barce zaigrao u dobi od 37 godina, 6 mjeseci i 27 dana i trenutačno je šesti na toj ljestvici. Već u sljedećem susretu 'kraljeva', past će Paco Gento (37 godina i 7 mjeseci), a krajem travnja sljedeće godine i Ferenc Puškaš, legenda kluba i trenutačno najstariji igrač u povijesti Reala (38 godina, 7 mjeseci i 19 dana).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BuffaloBill 07.04.2023.

    Svi koji prate nogomet bar malo, znaju jako dobro koliko Ancelloti cijeni Luku i njegovu igru!

  • ralfucho 07.04.2023.

    Uf. To se ne moze kupiti na tržištu. Opaka rečenica. Znamo ko je Modrić i ko je Benzema ali kako je Bayarn pustio Krossa za siću to mi nikada neće biti jasno. Kross je najbolji veznjak, bolji i od Mathausa najbolji ikada njemac u sredini. I oni ga puste realu za tipa 25-30 milja. A pazite reql placa onog nizozemca 4 puta vise ako ne i 5. Bayern koji drzi ne samo ligu prvaka nego i repku odrekne se srca svega. Benzema je cudo od igraca... ali kross je tip koji se je podredio momcadi. Najvazniji ikada igrac generacije je modric i najbolji vezni ikada ali bez ovako prizemnoga kroasa ni on ne bi to tako odradio. Benz je krcevt ali mora biti naoadac. Ali kross je poslije modrica najbolja kupnja reqlq ikada. Sjetite se galaktikosa koji nista realno nisu uzeli. Jednu lp hahaa  ronqldo zid fig bech carlos itditditd.... modric i kross su real

Komentiraj...
Vidi sve komentare