To je to što me zanima!

Ancelotti odlazi, Leonardo će biti novi trener Milana

Nakon osam godina završava era Ancelottija na klupi Milana. Od ponedjeljka slavni klub preuzet će nekadašnji brazilski reprezentativac Leonardo Nascimento de Araujo (39)
Vidi originalni članak

Vodstvo Milana dugo je odlučivalo o novom treneru nakon što im je Carlo Ancelotti priopćio da ima dogovor s Chelseajem. Izbor je na kraju pao na još jednog bivšeg igrača, od ponedjeljka slavni talijanski klub preuzet će nekadašnji brazilski reprezentativac Leonardo Nascimento de Araujo (39). Dugo u Milanu nisu željeli otkriti ostaje li Carlo Ancelotti i sljedeće sezone na njihovoj klupi. Sam trener do jučer je ponavljao kako ostaje, no sad je sigurno da njega čeka nova avantura, na klupi Chelseaja. Želja počasnog predsjednika Silvija Berlusconija bila je da klupu preuzme nekadašnji igrač "rossonera" i dugogodišnji dužnosnik kluba Leonardo. Prema pisanju renomiranih talijanskih medija, Milan će smjenu trenera objaviti u ponedjeljak, a ostaje za vidjeti hoće li se to pokazati pravim potezom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MG2008 29.05.2009.

    hvala Bogu više da je iša ča jer ovo je bilo očajno zadnjih godina i želin mu svu sriču u chelsei da je dovede do 2 lige

  • ddino 29.05.2009.

    a samo se guraju u taj Chelsea... to je strašno.. pravi su klubovi oni koji izaberu čovjeka i daju mu 2g najmanje da napravi posao, a ne ih mijenjat ko čarape..

  • JAX 29.05.2009.

    za leonarda nisam siguran no za ancelotija mislim da nece izdrzat vise od sezone u chelseju

Komentiraj...
Vidi sve komentare