To je to što me zanima!

Ancelotti: Otkaz u Chelseaju? Ma to za mene nije problem...

Prošle su sezone svi bili sretni kada smo osvojili duplu krunu. Očito ovo za nas i nije bila baš dobra sezona, no imamo sedam utakmica za odigrati, rekao je Carlo
Vidi originalni članak

Engleski mediji praktički su smijenili talijanskog menadžera Carla Ancelottija s klupe aktualnog engleskog nogometnog prvaka Chelseaja nakon sezone u kojem će "bluesi" propustiti osvojiti ijedan naslov.

U prvoj sezoni na Chelseajevoj klupi Ancelotti je osvojio dvostruku krunu (Premiership i FA Cup), ali ove im je sezone sve nade u osvajanje pobjedničkog pehara praktički uništio Manchester United, koji ih je u utorak izbacio u četvrtfinalu Lige prvaka. United je također i nadomak osvajanju naslova u Premiershipu.

- U klubu će suditi o mom radu. Ako odluče na kraju sezone da on nije bio dovoljno dobar, napravit će promjene. To za mene nije problem – rekao je Ancelotti, kojeg aktualni ugovor veže do 2012. godine.

- Prošle su sezone svi bili sretni kada smo osvojili duplu krunu. Očito ovo za nas i nije bila jako dobra sezona, ali i dalje imamo sedam utakmica za odigrati - rekao je Carlo i dodao:

- Sada se trebamo maksimalno koncentrirati na njih, a onda procijeniti na kraju što je bilo loše, a što dobro. Ja ću svakako dati sve od sebe jer želim ovdje ostati. Ako postoji mogućnost za tako nešto bio bih sretan. Najvažnije za klub, kao i menadžera je imati dobar odnos s vlasnikom – rekao je Ancelotti koji je šesti različiti menadžer kojeg je vlasnik Chelseaja Roman Abramovič doveo u londonski klub nakon svog preuzimanja vlasništva 2003. godine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FChelsea 16.04.2011.

    očemo gusa hidinga u chelsea-u

  • zuti17 16.04.2011.

    u milan se vrati care

  • dady 23 16.04.2011.

    sto se mene tice ne treba ici nigdje...onda je svima dobro..kad je on kuci...kao i benitez

Komentiraj...
Vidi sve komentare