To je to što me zanima!

Ancelotti: Porto je iskusnija ekipa; Pereira: Bili smo bolji

Da, to je naš prvi poraz u sezoni, ali nije čudo da smo izgubili jer smo igrali protiv puno iskusnije momčadi nego što smo mi, rekao je trener PSG-a Carlo Ancelotti
Vidi originalni članak

U drugoj utakmici 2. kola "Dinamove" A skupine Lige prvaka nogometaši Porta su s minimalnih 1-0 slavili protiv PSG-a golom Jamesa Rodrigueza iz 83. minute...

- Ostali smo vjerni našem identitetu i posjedu lopte. Bili smo dinamični i imali smo nekoliko prilika, samo je šteta što nismo uspjeli zabiti više golova. Nekoliko prilika omogućili smo i PSG-u, što je prirodno zbog njihove kvalitete, ali cijelo smo vrijeme bili bolja momčad – komentirao je nakon susreta Portov trener Vitor Pereira.

S druge strane, PSG-u je ovo bio prvi poraz u nekoj službenoj utakmici nove sezone.

- Da, to je naš prvi poraz u sezoni, ali nije čudo da smo izgubili jer smo igrali protiv puno iskusnije momčadi nego što smo mi. Razočarani smo jer smo željeli odigrati bolju utakmicu ovdje. Ali činjenica je da to nije bilo moguće i moramo to prihvatiti. Nemojte zaboraviti da smo mi nova momčad, a povrh toga je Porto pružio dobru izvedbu. Za nas se ništa ne mijenja i sada se idemo pripremiti za Marseille (nedjeljni derbi 8. kola Le Championnata).

Upravo je Ancelottijev PSG suparnik zagrebačkog Dinama u sljedeća dva kola Lige prvaka, 24. listopada na Maksimiru, a 6. studenog na Parku prinčeva.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AjsBely Privatno 04.10.2012.

    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/420397_486860251354196_1682770894_n.jpg Tako realno :D

  • DavidDavid 04.10.2012.

    Mislim da je previše uloženo u tu ekipu da bi se on mogao izvlačiti na nekakvo iskustvo. Ok, uigraniji je Porto, ali imao je sada već dovoljno vremena da ih uigra, prvih mjesec, dva mu se moglo tolerirati to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare