To je to što me zanima!

Ancelotti: Ronaldo ove godine osvaja Zlatnu loptu ispred Lea

Ovo je Cristianov trenutak da bude pobjednik ispred Messija i Riberyja. Nevjerojatno je profesionalan i pazi na sve moguće detalje, rekao je Ancelotti za El Larguero
Vidi originalni članak

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti vjeruje kako je stiglo vrijeme da Cristiano Ronaldo osvoji Zlatnu loptu ispred Lionela Messija i Francka Riberyja. Slavni Portugalac još od 2008. gleda u leđa Argentincu koji je pak Ballon d'Or osvajao čak četiri puta zaredom.

- Ovo je Cristianov trenutak da bude pobjednik ispred Messija i Riberyja. Nevjerojatno je profesionalan i pazi na sve moguće detalje. On ne zabija samo golove već nam pomaže u puno stvari - rekao je Ancelotti za El Larguero.

Talijan na klupi 'kraljevskog kluba' osvrnuo se i na prodaju Mesuta Özila Arsenalu tvrdeći kako mu je zbog ravnoteže u momčadi bitnije uz Garetha Balea imati Anglea di Mariju nego Özila.

- Preferiram Di Mariju iako ima manju kvalitetu od Özila. Međutim, ima veći karakter i pomaže momčadi na nekoliko razina – rekao je Ancelotti dodavši kako bi trebalo krenuti i vrijeme Balea koji bi trebao započeti utakmicu protiv Barcelone.

Realov trener je pred veliki El Clasico dodao kako je trenerski puno bliži Vicenteu del Bosqueu nego Jose Mourinhu kojega je naslijedio na klupi madridske momčadi. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • makshardcore 26.10.2013.

    on može osvojiti samo oskara za glumu na zelenoj travi doma moga.

  • chelseaMG 26.10.2013.

    pitajte riberya šta misli o tome.

  • krabat 26.10.2013.

    Ako Zlatan nastavi igrati ove sezone kako je poceo,cini se kako zlatnu loptu nece dobiti ni Ronaldo ni Messi.Zivi bili pa vidjeli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare