To je to što me zanima!

Ancelotti se obrušio na VAR, a Xavi u šoku: Njegove me riječi začuđuju. To je bilo čisto zaleđe

Zaleđa na Svjetskom prvenstvu su bila jasna, a ovdje ostaju upitnici. Je li bilo zaleđe? Ne znam. Utakmica je izgubljena, kazao je utučeni 'Don Carlo'
Vidi originalni članak

Sinoć je u četvrtom El Clasicu sezone Barcelona došla do treće uzastopne pobjede protiv najvećeg rivala Real Madrida (2-1).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Araujo je autogolom doveo 'kraljeve' u prednost u 9. minuti, Sergi Roberto izjednačio je u zadnjim trenucima prvog poluvremena, a Kessié zabio za preokret u 92. Desetak minuta ranije VAR je poništio gol Asensija zbog milimetarskog zaleđa...

Snimku poništenog gola pogledajte OVDJE

- Zaleđa na Svjetskom prvenstvu su bila jasna, a ovdje ostaju upitnici. Je li bilo zaleđe (op.a., Asensija)? Ne znam. Utakmica je izgubljena - kazao je Carlo Ancelotti nakon utakmice što je začudilo Xavija.

- To je bilo čisto zaleđe. Ancelottijeve riječi me iznenađuju. Bili smo bolji i rezultat je pošten. Momčad se ispraznila i mene napunila ponosom - nadovezao se trener Barcelone.

GLEDALI 'EL CLASICO' Modrić je imao hrvatski huk s tribina: Iz Andore na Nou Camp stigli hrvatski skijaši i skijašice NAKON EL CLASICA Španjolski mediji opleli po Modriću: 'Utakmica za zaborav. Prečesto igra ovako očajno...'

Mnogi će reći da je ovo bila utakmica koja je prelomila španjolsko prvenstvo. Barca sad ima 12 bodova prednosti 12 kola prije kraja, a ispala je i iz Europe, pa se može fokusirati isključivo na LaLigu, dok 'kraljeve' u četvrtfinalu Lige prvaka čeka Chelsea.

- Imaju veći kontinuitet nego mi. Tužni smo, ali i ponosni kako smo igrali. Ako ćemo igrati ovako, na kraju sezone ćemo sigurno nešto osvojiti. Nismo zaslužili poraz - zaključio je 'Don Carlo'.

- Ne osjećam još da smo prvaci. Dvanaest je utakmica do kraja. Jako je važna pobjeda u El Clasicu. Zaslužena je, bili smo bolji, dominirali i stvarali čiste šanse. Imali smo više prilika i kontrolu - ustvrdio je Xavi.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Lucky Luciano1203 20.03.2023.

    Pa ruka mu je bili mozda za 2cm u zeledju a i to je pitanje.. no cak i da je pola metra svakako ne smije igrati s rukom pa ne kuzim zbog cega je to zaledje... no ipak, Barca je bila konkrernija a Perez se mora zapitati nakon svegq, koliko ce jos dugo trpjeti ovakve poraze prije nego sto odluci napraviti totalni remont Reala..svaka in cast, osvojili su sve moguce ali dotrajali su

  • kajzanavek 20.03.2023.

    Milimetarsko zaleđe? Problem sa vidom ili procjenom?

  • ioiooik 20.03.2023.

    Zasto Nacho nije dobio drugi zuti na kraju prvog poluvremena za onaj lakat? Realu ni suci vise ne mogu pomoci

Komentiraj...
Vidi sve komentare