Obavijesti

Sport

Komentari 223

VIDEO Barcelona u čudesnom El Clasicu srušila Real golom u 92. minuti! Na korak je do naslova

VIDEO Barcelona u čudesnom El Clasicu srušila Real golom u 92. minuti! Na korak je do naslova
18

Real je rano poveo, Barcelona izjednačila pred kraj prvog dijela. I taman kada se činilo da će susret završiti bez pobjednika, ukazao se Franck Kessie i presudio 'kraljevima' za Barcinu stotu pobjedu u El Clasicu

U najvećem derbiju španjolskog nogometa Barcelona je na Camp Nouu pobijedila Real Madrid 2-1 i pobjegla najvećem suparniku na 12 bodova prednosti 12 kola prije kraja prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tajni jelovnici šampiona 01:14

Real nije uspio u svojem naumu. Aktualni europski i španjolski prvak je pobjedom u Barceloni htio smanjiti zaostatak na šest bodova i vratiti kakvu takvu neizvjesnost. No, Barca sada ima velikih 12 koraka prednosti.

Bio je to 253. natjecateljski "El Clasico" i Barcina jubilarna stota pobjeda. Real ima 101 pobjedu, a 52 susreta su završila bez pobjednika.

Ove sezone igrali su već četvrti put. U listopadu prošle godine Real je u prvenstvu slavio sa 3-1, no Barca je u siječanjskom finalu Superkupa uzvratila s istim rezultatom. U prvom susretu polufinala španjolskog Kupa kralja Barcelona je početkom ožujka na Santiago Bernabeu pobijedila Real Madrid sa 1-0, a večera je u prvenstvu bilo 2-1. Očekuje ih i uzvrat u Kupu 5. travnja na Camp Nou.

Počelo je sjajno za goste. Već u devetoj minuti Real je poveo i to više sretno nego spretno. Vinicius je pokušao ubaciti loptu u kazneni prostor, no pogodio Ronalda Arauja, a od njegove glave lopta je završila u mreži.

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid

Barca se vratila u posljednjim trenucima prvog dijela. Sergi Roberto je bio na pravom mjestu nakon što se lopta odbijala unutar šestnaesterca i lijepo pogodio za 1-1.

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid

U 61. minuti Vinicius je mogao bolje reagirati nakon Modrićevog dodavanja. Brazilac je i u 70. minuti pucao s rub kaznenog prostora, ali loše. Uzvratio je Robert Lewandowski u 76. minuti, ostao je sam na rubu kaznenog prostora, pucao je, ali pored gola.

U 81. minuti Asensio je zabio nakon ubačaja Carvajala, međutim nakon pregleda VAR snimke Realov pogodak je poništen zbog zaleđa.

Utakmica, a možda i prvenstvo je odlučena u drugoj minuti nadoknade. Bila je to lijepa akcija domaćina, a u samoj završnici Alejandro Balde je uposlio Francka Kessiea koji je pogodio za 2-1.

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid

Luka Modrić je za Real igrao do 76. minute. (Hina)

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
El Clasico, 26. kolo La Lige 21 sat , Camp Nou, Barcelona
Barcelona
Roberto 45', Kessie 92'
2 : 1
Real Madrid
Araujo (ag) 9'
Sortiranje događaja

KRAAAJ!

Barcelona je srušila Real u fantastičnom El Clasicu i napravila važan korak ka naslovu španjolskog prvaka. 'Kraljevi' su sada na minus 12 i čini se da će to teško dostići do kraja.

97'

Po žuti karton za Fatija i Ceballosa.

92'

GOOOOOOOL! Erupcija oduševljenja na Camp Nouu!

Barcelona je pritiskala, Lewandowski je odigrao sjajno na stranu za Baldea, a on poslao loptu do Kessieja, koji je neobranjivo iz prve pogodio iza Courtoisa.

Barcelona je pred velikom pobjedom i odlaskom na velikih plus 12. Mogao bi to biti pogodak koji je odredio prvaka Španjolske.

Igrat će se najmanje šest minuta sučeva dodatka.

90'

Balde je dobio žuti karton.

Komentari 223