To je to što me zanima!

Ancelotti: Tu sam dobio otkaz, trebalo bi staviti neku plaketu!

Možda bi mogli staviti neku plaketu u jedan hodnik na Goodison parku, 'Tu je Carletto dobio otkaz'. Točno pored onog mjesta na kojem mi je priopćeno da više nisam trener Chelseaja, smijao se Talijan
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti (60) službeno je predstavljen kao novi trener Evertona. Oduševljen je tradicijom i energijom koja se osjeća na svakom koraku u i oko velikog kluba, ali... Nisu sve uspomene baš najljepše.

Jedan od najvećih trenera u povijesti nogometa već je radio u Engleskoj. U Chelseaju. I to, naravno. vrhunski radio. Ali je svejedno dobio otkaz. Na Evertonovom stadionu!

- Možda bi mogli staviti neku plaketu u jedan hodnik na Goodison parku, 'Tu je Carletto dobio otkaz'. Točno pored onog mjesta na kojem mi je priopćeno da više nisam trener Chelseaja - smijao se Talijan.

SLUŽBENO Don Carletto stigao u Everton! Kakva su imena u Premier ligi

Bilo je to prije osam i pol godina. Danas je Ancelotti oduševljen što se, nakon PSG-a, Reala, Bayerna i Napolija, vraća u Premiership. I to baš među Toffeese.

- Engleska liga je najbolja na svijetu, a Everton velik i poseban klub. Ništa u nogometu ne ide preko noći, ali imamo i tradiciju i igrače i navijače i vlasnike da ovaj klub vratimo u vrh i na Goodison donesemo trofeje - rekao je Ancelotti.

Zadnje trofeje Everton je osvojio 1995. kad su uzeli FA Cup i Charity Shield (engleski Superkup). Danas su duboko u donjem dijelu Premiershipa...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • AKADEMAC_1 27.12.2019.

    Ja kao takav trener kao što je on neznam kakvu motivaciju bi imao u Evertonu.I on polako kreće sa konja na magarca.Šteta dobar stručnjak ...

  • mestar 24.12.2019.

    Dobar strucnjak on je trebao preuzet MU ne bunkerinho poslije Van Gaala da sprovede plan do kraja.

  • Kianer_1 24.12.2019.

    Don C.A

Komentiraj...
Vidi sve komentare