To je to što me zanima!

Ančić: Dolazim po Ljubu, a ako će trebati, i pješice...!

Mario Ančić pod velikim je upitnikom za susret sa Srbima. Liječi leđa, ali nada se da će ipak biti spreman 
za četvrtfinalni meč Davis Cupa u Splitu
Vidi originalni članak

Doktor Egić baš i nije bio optimističan na početku. Rekao mi je kako sumnja da ću igrati na Wimbledonu i u Splitu. No oporavljam se jako dobro i vjerujem da ću igrati, kaže Mario Ančić.
Umjesto u Parizu, zadnjih deset dana prebivalište mu je u Daruvarskim toplicama. Na preporuku skijaša, posebice Ivice Kostelića, izabrao je poznato lječilište ne bi li oporavio leđa uoči velikih izazova u lipnju i srpnju.
- Već sam otkazao nastup u Queen’s Clubu. Rosmalen je još upitan, a Wimbledon namjeravam igrati. Kao i u Splitu protiv Srbije. Još nisam počeo trenirati s reketom, ali optimist sam - rekao je bivši tenisač iz Top 10.
Na “svetoj” wimbledonskoj travi još je 2004. godine igrao polufinale i htio bi se vratiti.
- Ma i s nekoliko treninga htio bih igrati ondje. Željan sam tenisa, a pogotovo svoje omiljene podloge - rekao je naš tenisač.
Ivan Ljubičić izjavio je još prije nekoliko mjeseci da se u reprezentaciju vraća samo u slučaju “nekakve epidemije”. S obzirom na to da Mario i Ivo Karlović (Ahilova tetiva) nisu sigurni, postoji mogućnost da se vrati u Splitu.
- Ma išao bih pješice po Ivana! Čovjek je ove godine osvojio Indian Wells, igra fantastično. Svi znamo koliko je pridonio osvajanju Davis Cupa i koliko znači za naš tenis. Itekako nam treba u meču protiv Srbije - rekao je 26-godišnji Splićanin, koji je posljednji put nastupio početkom svibnja na turniru u Münchenu.

ZEC: ANČIĆ JE JEDAN OD RIJETKIH UMJETNIKA
Ma ovo je sve postalo dosadno. U deset najboljih su osmorica koji gotovo niti ne znaju igrati voleje. I zato Mario jako fali na Touru, rekao je prije dva dana Goran Ivanišević.
Ančić također žali za vremenima u kojima su na Wimbledonu vladali mnogo brži uvjeti na terenu.
- Gledatelji vole napadački tenis, sigurno je da na Touru nedostaje igrača koji više izlaze na mrežu - rekao je Ančić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_44170 02.06.2010.

    @ onaj mislim da si krivo skužio text.mario je reko da bi i sa nekoliko treninga igro na wimbldonu zato sto je zeljan tenisa.do meca sa srbima odradit nekoliko dobrih sparinga nabit kondicije i da vidis kad se bori za hrvatsku i sa nekoliko treninga sa može dobit đoković

  • rodbina 02.06.2010.

    pa joj,di nas zdese sada ove ozljede.daj da bude sve u redu pa da ih dobjemo.

  • luka30 02.06.2010.

    ONAJ svaka cast na tekstu..apsolutno se slazem s tobom..kakav ancic? malo ga previse filozofira.. Makar igrali i ovi nasi klinci,al oni su 100% sppremni,sta vrijedi ancicu da ce igrat ako nije spreman? izgubit ce mec ionako i ovako,pa novak igra vrhunski tenis,nije 3 igrac svjeta samo tako..sad bi svi igrali protiv srbije a kad se igralo protiv ekvadora onda se nije guralo u repku.. sad ce me forumasi popljuvat....samo naprid

Komentiraj...
Vidi sve komentare