To je to što me zanima!

Ančić izvukao meč lopte, izbacio Andyja Murraya!

Mario Ančić pobijedio je Andyja Murraya u 2. kolu Miamija. Za ulazak u osminu finala Splićanin će morati pobijediti Argentinca Juana Monaca
Vidi originalni članak

U laganoj sam depresiji. Prvi puta u karijeri izgubio sam meč u kojem sam imao meč lopte, neutješan je bio Andy Murray nakon što ga je Mario Ančić pobijedio 6-2, 2-6, 7-6(7) na turniru iz Masters Serije u Miamiju.
Splićanin nije se trudio skrivati emocije. Nakon trosatnog trilera pao je na koljena, malo je falilo da i suze krenu. Mario je imao 4-1 u tie-breaku trećeg servisa, k tome još i dva servisa, međutim Škot je okrenuo na 6-4 i tako dobio dvije meč lopte. Na drugu je Murray napravio dvostruku pogrešku.
- Mislim da je odletjela metar izvan terena. Općenito, jako sam loše servirao. Mario je odigrao veliki meč, rekao je Škot.
Ančiću je to druga pobjeda protiv Škota u karijeri. Splićanin je još pobijedio u Aucklandu prije dvije godine, također na cementu. Murray, 13. tenisač svijeta, pobijedio je našeg Davis Cup reprezentativca u finalu Marseillea.
Za ulazak u osminu finala Mario će morati pobijediti Juana Monaca. Izvrstan Argentinac, ali rezultatima to potvrđuje samo na - zemljanoj podlozi. U karijeri je osvojio tri turnira, sva tri prošle godine, sva tri na - zemlji. Mario i Monaco nikada nisu igrali službeni meč na Touru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • josipko 31.03.2008.

    BRAVO MARIJO

Komentiraj...
Vidi sve komentare