To je to što me zanima!

Ančić: Mislio sam da će mi pustiti, ali nije imao srca

Čestitke Branku Horvatu, koji radi odličan posao po pitanju organizacije. Doista je lijepo igrati kod kuće, rekao je Mario nakon poraza u finalu
Vidi originalni članak

Tri sata i desetak minuta proveo je na terenu u subotnjem polufinalu, Čeh Jan Henrych pošteno ga je namučio. I odnio najveći dio snage. Mario Ančić u finalu PBZ Zagreb Indoorsa nije mogao ugroziti Marina Čilića.
- U polufinalu sam ostavio sve na terenu. Nadao sam se da će mi Marin malo pustiti nakon moje sinoćnje borbe, ali nije imao srca - uz smiješak je rekao Mario Ančić nakon meča.
- Presudio je početak meča - kaže Mario, pri čemu misli na prvi gem meča. Imao je sedam prilika za break, nije iskoristio niti jednu.
- Želio sam dobro krenuti, pa se polako zagrijavati. No Marin je igrao fantastično, a ja nisam imao toliko snage u nogama da izdržim taj tempo - dodao je.
Ančić nije izgledao razočarano, za to nema ni razloga. Iza njega je teško razdoblje, zapravo se tek vraća u sam vrh.
- Čestitam Marinu, svaka čast na onome što je danas odigrao, potpuno je kontrolirao meč - rekao je Ančić nakon ovoga tjedna bogatiji za 37.000 eura, ali i za lijep pokal namijenjen finalistu Zagreba.
- Želio bih ovaj trofej podijeliti s mojim timom, sa svim onim ljudima koji su bili uz mene ove zadnje dvije sezone, za mene jako teško sezone... - govorio je Mario, koji je korektno zahvalio i organizatorima, sponzorima...
- Doista je lijepo igrati kod kuće. Bilo mi je čast igrati jednom hrvatskom finalu nakon toliko godina.
Vrijeme Marija Ančića dolazi. Zdrav je i spreman za povratak u sam vrh, tamo gdje je prije svih tih problema i bio.
- Fizički se osjećam odlično, nema nikakvih ozljeda i mogu se maksimalno koncentrirati na detalje u igri - kaže Mario zadovoljno. Još na terenu pozvao je publiku u Poreč, na ogled Davis Cupa.
- Sada je najvažnije pripremiti se za Čile, i zato ću otkazati ili Marseille ili Rotterdam - dodao je Ančić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare