To je to što me zanima!

Anderlechtov najbolji igrač jedva stoji na nogama...

Mbark Boussoufa najbolji je igrač Anderlechta, prvog Dinamovog protivnika u Europskoj ligi. Ali Marokanac zbog Ramazana posti i jako je slab...
Vidi originalni članak

Mbark Boussoufa je čudo, sjajan igrač. Oko njega se sve vrti u Anderlechtu. Ako ima svoj dan, sam je u stanju sve riješiti, ali ako nema... Jao si ga Anderlechtu, pričao je Boško Balaban, koji je u Belgiji četiri godine igrao za Club Brugge.
No mali su izgledi da će Marokanac imati svoju večer jer zbog Ramazana, posti već mjesec dana. I ne igra dobro.
- To su zaista loše vijesti. On je glavni igrač, a kako posti, više nije pravi. Prvih četiri, pet dana je još bilo ok, no sada je prošlo već gotovo mjesec dana i organizam mu je sve slabiji i slabiji - ispričala nam je Valerie Hardie, novinarka belgijskog Het Laatste Newsa i stalna kroničarka belgijskog Anderlechta. Trener Ariel Jacobs u velikim je problemima, no poštuje Boussoufinu odluku.
- Šteta što se utakmica protiv Dinama ne igra u nedjelju jer će Boussoufa u subotu početi sa starom prehranom od tri obroka na dan. Susret u Maksimiru bit će mu posljednji u Ramazanu i teško će igrati - tvrdi Valerie Hardie.
Marokanac je jako smršavio i više nema radijus kretanja kao prije mjesec dana. On je ove sezone s tri gola, prvi strijelac Anderlechta i najbolji asistent. Na Anderlechtovu žalost, Boussoufa nije jedini u momčadi koji posti. Tu je i Bakary Sare, vezni igrač, i još jedan vrlo važan igrač Jacobosve momčadi.
Velikih problema Anderlecht ima i u zadnjoj liniji. Protiv St. Truidiena obrana je “curila” na sve strane i već nakon deset minuta primili su dva gola. A mogli su još toliko. Na kraju su i izgubili. Trener još uvijek ne zna tko će u zadnjoj liniji početi protiv Dinama, no siguran je da četvorka koja je igrala posljednju utakmicu, neće.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Th 1950 16.09.2009.

    potpisujem 2:0 za anderlecht

  • Filip 3 16.09.2009.

    sined sa 7 se moze igrati, ali sa 6 ne, ja sam za dinamo al ne vjerujem da bu dobil, jedino ak bu igral kak protiv heartsa prvu tekmu

  • garincha3 16.09.2009.

    SINED, nije istina,utakmica se može započeti ukoliko jedna ekipa ima minimalno 7 igrača(u to je uračunat i golman) tako da tvoja teza ne stoji! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare