To je to što me zanima!

Anderson želi pregovarati tek kad osvoji prvenstvo

Izraelski Maccabi već je ponudio ugovor Alanu Andersonu, koji s Cibonom ne želi pregovarati o ostanku dok ne osvoji naslov prvaka Hrvatske
Vidi originalni članak

Izraelski mediji barataju iznosima između 750.000 i milijun dolara po sezoni. Anderson je navodno već načelno prihvatio ugovor, koji može pokvariti samo odlazak u NBA ligu ili dobivanje hrvatske putovnice, koja bi mu podigla cijenu. Maccabi ima novca, njihov najplaćeniji igrač Carlos Arroyo dobiva 2,5 milijuna po sezoni, ali navodno nije spreman dati više od već ponuđenog.
A Cibona? Prkačin, kao najskuplji cibos, dobiva oko 840.000, Kus 750.000 dolara... Dakle, zadržati Alana nije nemoguće. Ali:
- Prošlog tjedna sam tražio da kaže svoje uvjete za ostanak, ali je odbio. Tvrdi da je sad usredotočen samo na osvajanje naslova prvaka, pa ćemo sjesti i razgovarati na kraju sezone - rekao je sportski direktor Cibone Mihovil Nakić.

BUDŽET OVISI O IZBORIMA
Ostane li SDP na vlasti u Zagrebu nakon nedjeljnih lokalnih izbora, Ciboni će biti lakše doći do budžeta kojim bi mogli zadržati Andersona i okružiti ga pravim igračima. Ivo Jelušić dokazao je da može priskrbiti novac, samo je pitanje hoće li ostati predsjednik kluba.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • prudje 16.05.2009.

    Stvarno jaki lik taj jelušić, nek bandić mene stavi za predsjednika cibosa bit ću uspješniji i od njega i od miličevića, samo jbg. ne volim glumit lutka!

  • 20bucks 15.05.2009.

    brener - očigledno je da ni ti baš nisi na "Ti" s hrvatskim!

  • brener 15.05.2009.

    uostalom šta nam triba da za nas igraju neki likovi koji i ne bi znali naći hrvatsku na karti.biće i ne zna rečenicu složiti na hrvatskom!šta će nam ti stranci, naši momci možda nisu toliko dobri ali su naši

Komentiraj...
Vidi sve komentare