To je to što me zanima!

Anderson: Želim pomoći Hrvatskoj, ali teško mi je...

Alan Anderson priznao je kako još nije odlučio hoće li igrati za Hrvatsku. U nedjelju će ga zvati Repeša kojem će morati dati konačni odgovor
Vidi originalni članak

Alan Anderson nije imao predodžbu kako će mu potvrdan odgovor na pitanje o igranju za hrvatsku reprezentaciju promijeniti život. Očito mu stvara pritisak, od tada nije pravi, pa tako nije bio ni u teškoj pobjedi protiv Zagreb Crobenza (85-81), kojom je Cibona osigurala prvo mjesto uoči doigravanja.
- Još nisam odlučio. Izbornik će me vjerojatno nazvati u nedjelju, pa ćemo razgovarati - rekao je Anderson, te objasnio zašto toliko odugovlači s odlukom:
- Teško mi je, još mi traje sezona, ne znam gdje ću biti iduće sezone. Ići ću na probe u NBA, a još ne znam kad. Možda budu početkom srpnja, a izbornik Repeša me tada želi na pripremama s reprezentacijom... Ali važno mi je da podržim Hrvatsku i da joj pomognem. Tu mi je najbolje otkad sam u Europi!
Na napomenu da sigurno neće ništa novo saznati do Repešina poziva, samo je slegnuo ramenima. U tome i je problem. Bilo bi mu puno lakše da s odlukom može pričekati do kraja sezone, no onda će biti prekasno. Rok za prijavu igrača će biti vrlo blizu, a dobivanje putovnice je procers koji traje...
Jednostavno se ne želi zamarati drugim stvarima koje bi mu poremetile koncentraciju na osvajanje naslova prvaka Hrvatske s Cibonom. Zato mu još ne pada napamet pregovarati s drugim klubovima.
- Da, imam ponudu Maccabija, ali ne obazirem se. Interes godi, ali to je sve. Ne želim uopće o tome razmišljati dok sam u drugoj momčad, to je psihički vrlo loše.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gremljin 17.05.2009.

    kaj i on sad kenjari, pa nemre biti pošten i jeben...

  • barkley 17.05.2009.

    eto vam vaš Anderson jebo vas sve

  • tužni šokac 17.05.2009.

    nemoj pajdo u ovaj kaos

Komentiraj...
Vidi sve komentare