To je to što me zanima!

Gomes: Rakitić je jedinstven, ne postoji drugi igrač kao on

Suigrač Ivana Rakitića u Barceloni, Andre Gomes, nahvalio je svoje kolege u veznom redu katalonskog kluba, a sebe opisao kao mješavinu Rakitića i Inieste
Vidi originalni članak

Počeo sam igrati u posljednjoj liniji, a onda sam se prebacio u vezu. Bilo je potrebno dobro se prilagoditi, ali u Barceloni sve je lako jer se sve objasni do najsitnijeg detalja. Zahvalan sam što mogu igrati za ovaj klub, rekao je Andre Gomes (23) španjolskim medijima.

Portugalac je prošle godine stigao iz Valencije i u prvoj momčadi Barcelone odigrao do sada 29 utakmica. Mnogi ga vide kao veliku konkurenciju Ivanu Rakitiću i Andresu Iniesti, no Gomes prije svega cijeni svoje suigrače.

- Ne postoji drugi igrač poput Rakitića, ali ni igrač koji ima tehniku i način igre kao Iniesta. Ja sam neka mješavina njih dvojice - rekao je Gomes pa nastavio:

- Najvažnije od svega je da igrački rastem pod njihovim utjecajem.

Barcelona ga je Valenciji prošlo ljeto platila 35 milijuna eura, a trener Luis Enrique od njega puno očekuje u budućnosti. Do sada još nije zabio, no ima dvije asistencije, a velika prednost je što, kao i ostali igrači Barce, može igrati na više pozicija u momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • strmi007 14.02.2017.

    DInamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • Kapo 14.02.2017.

    To je bas ljepo kad kolega od kolegi ima ljepo mišljenje! Činjenica je da je Rakitic jedan od naših najboljih igrača u povjesti! To potvrđuje činjenica jer igra u najboljem klubu na svjetu u prvih 11 stalno! Samo jako Raketa💪

  • PraviDomoljubNeGlasazaHDZiSDP 14.02.2017.

    Jedinstveno spor

Komentiraj...
Vidi sve komentare