To je to što me zanima!

Andre Villas-Boas: Meni je Europska liga itekako bitna

To nema veze s tim što sam osvojio Europa ligu s Portom, već jednostavno ne mogu voditi utakmicu, a da me ona uopće ne zanima, rekao je trener Tottenhama
Vidi originalni članak

Tottenham i ove godine nastupa u Europa ligi, a na startu tog natjecanja, u derbi ogledu skupine, londonska je momčad na svom White Hart Laneu odigrala 0-0 protiv Lazija...

Ovog tjedna Tottenham igra na gostovanju kod Panathinaikosa, a engleskim novinarima je trener Tottenhama Andre Villas-Boas predočio što mu znači Europa liga.

- Poštujem svako natjecanje u kojem nastupa moja momčad, pa tako i Europa ligu. To nema veze s tim što sam osvojio Europa ligu s Portom, već jednostavno ne mogu voditi utakmicu, a da me ona uopće ne zanima. Isto tako, poštujem ako je nekim drugim trenerima Europa liga u drugom planu, pa zato miksaju momčad, ali ja se ne mogu tako postaviti - rekao je Villas-Boas i nastavio:

- Pa, ajde neka netko kaže da ne bi bilo lijepo osvojiti ovo natjecanje. Toliko velikih klubova i velikih igrača je osvajalo Kup UEFA, odnosno, današnju Europa ligu. Da, mi idemo do kraja ako je moguće - zaključio je Portugalac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HP10 04.10.2012.

    dobit ćeš ti otkaz prije kraja Europske Lige,ne brini....

Komentiraj...
Vidi sve komentare