To je to što me zanima!

Andrej Kramarić: Uspjeli smo, fantastičan je osjećaj ostati

Kolo prije kraja Leicester je izborio ostanak u ligi. U 8 zadnjih utakmica uzeli su 19 bodova. Navijači su u transu, kao i Andrej Kramarić, kojemu je kamen pao sa srca
Vidi originalni članak

Posljednji na tablici bili su 140 dana, imali su niz od 13 utakmica bez pobjede, a uoči Božića imali su samo 19 bodova. Nitko se u Premiershipu iz takve situacije nije izvukao. Osim Leicester Cityja.

- Uspjeli smo, uspjeli smo ostati! Fantastičan osjećaj. Navijači su sjajni, suigrači divni... Ma sve je za pet - rekao je Andrej Kramarić, koji je ostanak u Premiershipu proslavio sa suigračima u svlačionici. Stigao je “karton” piva, a svaki je igrač izvukao jedno, otvorio i, kao šampanjcem, počeo zalijevati suigrače.

Nakon što su izgubili od Tottenhama 4-3, trener Nigel Pearson morao je nešto promijeniti. Bio je to niz od 13 utakmica bez pobjede. Odlučio je zaigrati s petoricom u obrani. Prišao mu je Esteban Cambiasso.


- Borio sam se za Ligu prvaka i prvenstva. Znam kako je. Vjerujte, uspjet ćemo - rekao mu je Cambiasso, okupio suigrače i serija je krenula.

U posljednjih osam utakmica Leicester je osvojio 19 bodova i šokirao Otok. Navijači su u transu, kao i Andrej Kramarić, kojemu je kamen pao sa srca. U svojoj prvoj sezoni u Leicesteru našao se u situaciji u kojoj nije bio nikad u karijeri - borbi za ostanak. Sudbina mu je bila u osam utakmica. Od prve četiri u travnju pobijedili su sve četiri. U svibnju su dodali još dvije uz remi. Bilo je to dosta za najveći bijeg s dna u povijesti Premiershipa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • strmi007 18.05.2015.

    Ajde sad češ barem ostati na klupi u prvoj ligi , onako bi grijao klupu u drugoj ligi

  • LiLu 18.05.2015.

    nebi uspjeli bez njegovih golova :D

  • DUODECIMA 18.05.2015.

    Od Krame sljedeću sezonu očekujem 15 golova u ligi. Možeš ti to Krama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare