To je to što me zanima!

Andrić opet u Hajduku: Postat će direktor omladinske škole?

Na Poljudu se sportski direktor Hajduka Goran Vučević sastao s bivšim suigračem i kapetanom Srđanom Andrićem, koji je prije šest mjeseci zaključio igračku karijeru
Vidi originalni članak

Nekadašnji kapetan Hajduka Srđan Andrić novi je kandidat za mjesto direktora omladinske škole upražnjeno nenadanom ostavkom Zdravka Marića.

Na Poljudu se sportski direktor Hajduka Goran Vučević sastao s bivšim suigračem i kapetanom Srđanom Andrićem, koji je prije šest mjeseci zaključio igračku karijeru u Al Wahdi iz Saudijske Arabije, te bi se rado aktivirao u novoj ulozi sportskog djelatnika.

Još dok je igrao na Poljudu, Andrić je najavljivao kako namjerava i nakon igračke karijere ostati u nogometu, a obzirom kako je na Poljudu upražnjeno mjesto direktora omladinske škole, nije teško zbrojiti dva i dva.

Razgovor je obavljen, još uvijek ništa nije konačno, jer Vučevićevu namjeru moraju potvrditi i predsjednik Marin Brbić i Nadzorni odbor Hajduka, no obostrana želja postoji.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • JohnnyMihaljević 08.03.2014.

    mogao bi 'ladno još i koju sezonu odigrati za hajduka. Bez obzira na godine uvjeren sam da bi bio najborbeniji i među onima što su najviše pretrčali, a i hajduk bi dobio igrača koji zna kad treba stati na loptu

  • zorangutan 08.03.2014.

    ko Dinamovac Andriću želim sreču,,,,zavrijedio ju je igrama za svoj klub

  • UsTaSa_3 08.03.2014.

    igrac koji zasluzuje samo pohvale...covjek je rodeni hajdukovac...uvijek gine za bili dres...fala ti kapetane i dobro dosao!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare