To je to što me zanima!

Andrić: Treba nas kazniti, ali baš ovako drastično?

Na razgovoru s članom uprave zaduženim za struku, Ivicom Šurjakom, bio je kapetan Hajduka, Srđan Andrić. Govorio je uime svih igrača ekipe
Vidi originalni članak

Uoči popodnevnog treninga kapetan Hajduka Srđan Andrić popeo se na kat kako bi porazgovarao s članom uprave zaduženim za struku, Ivicom Šurjakom, a sve u svezi drastične kazne od jedne mjesečne plaće koju je igračima izrekao predsjednik Svaguša.
- Razgovor je bio korektan, Andrić je rekao da su sami svjesni da ih treba kazniti, ali da su iznenađeni njenom visinom - rekao je Šurjak i otklonio špekulacije kako svlačionica 'kipi' nezadovoljstvom, te da igrači pomišljaju na štrajk.
- O tome ne znam ništa, znam samo ono što mi je rekao Andrić. Razgovor je, ponovit ću, bio vrlo korektan, rekao je kako su igrači svjesni situacije i nisu glupi da inzistiraju na nečemu preko čega se ne može prijeći. Jedino su malo iznenađeni visinom kazne, no kazna kao takva ostaje - kaže Šurjak.
Nezadovoljan pozicijom njegova štićenika Ivana Rodića, razgovor s trenerom Rejom zatražio je i menadžer Ivana Rodića, Mario Franić, no Reja je odbio razgovor uz pojašnjenje kako nema običaj razgovarati s menadžerima niti im polagati račune za svoje postupke.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kladionica 21.10.2009.

    hahahahahahaha sta je rec pa im fali love a jadni ma mars bagro

  • 11 BILI 21.10.2009.

    Triba nas kazniti,ali ovako drasticno.....novcana kazna za vas nije nista. vama je za kaznu tribalo odredit prije i poslije svakog treninga da idete kopati rupe i sadit masline po brdima koje je unistija pozar i to sve do kraja sezone. razmazene zvijezde koje nerade nista osim sto naprave lagane treninge ujutro i navecer a ostatak vrimena .....ma nesmin rec obrisace me.

  • tripinho10 21.10.2009.

    hahaha. a jadni. baš zaslužuju pare koje i primaju... ali koliko loše igraju, taman zaslužuju onoliko koliko bi dobili da im uzmu svaku mjesečnu plaću... nula eura ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare