To je to što me zanima!

Andrić zabio s 25 metara i poslao vratara u bolnicu

Dojučerašnji Vučevićevi zamjenici na čelu s Antom Mišom pobjednički su golovima Andrića i Ibričića odradili gostovanje u Konavlima u Kupu
Vidi originalni članak

Potrudili su se domaćini na najbolji mogući način ugostiti najdražega gosta, nije tajna da je Hajduk u Konavlima klub za koji se uglavnom navija. Uoči početka susreta u brišućem letu iznad stadiona u Gnjilama preletjela je Cessna, koja je za sobom vukla transparent “Hajduk živi vječno”. Službeni spiker je s razglasa pozvao momčadi i gledatelje na fer i korektno navijanje bez oštrih startova, a gostima poželio siguran povratak u Split i prvo mjesto na kraju sezone. Na odmoru su domaćini, čak, na razglasu pročitali kompletnu statistiku prvog poluvremena, što je pravi raritet.
Hajduk je zagospodario terenom od prve minute, imao nekoliko izrazitih prilika, a u vodstvo ih je doveo Srđan Andrić iz slobodnog udarca s oko 25 metara. Nemoćni golman Skaramuca, pukašavajući zaustaviti loptu, udario je glavom u stativu i odnijeli su ga s travnjaka na nosilima. Već početkom drugog dijela konačan rezultat postavio je nakon solo prodora Senijad Ibričić pa je oko 3000 gledatelja do kraja susreta gledalo nadigravanje na sredini terena. A Bušić je promašio tri stopostotne prilike.



Idi na 24sata

Komentari 4

  • mimi6 30.10.2008.

    svaka čast srđane !!!!!!!!!!!!!!!!!! teško je na gnjilama zabit gol, jer su stvarno gnjile.... tebi je to poznat teren pa je lako bili....

  • torcida_4ever 29.10.2008.

    onaj busic je boze sacuvaj! bravo andricu,svaka cast na lijepom golu! ali jadan golman konavljanina..:S

  • croatiabooks 29.10.2008.

    koje mutave igrače ima jajduk mislim stvarno!!! Pa nemogu osvojit prvenstvo dugi niz godina brijem da bi mogli 2056 bit 1.

Komentiraj...
Vidi sve komentare