To je to što me zanima!

Andričević: Nemojte me uspoređivati s Taylorom

Bilo je mnogo moje nesmotrenosti u tom grubom startu, ali i mnogo više nesretnih okolnosti, kaže Cibalijin suspendirani igrač Mario Andričević
Vidi originalni članak

Vinkovački nogometni klub Cibalia posljednjih je mjesec dana na crnoj listi HNL-a. Vinkovčani se još nisu oporavili od šoka na utakmici u Zadru, gdje se u kobnom dvoboju s mladim Zadraninom Hrvojem Ćustićem posljednji našao Cibalijin debitant Tomislav Jurić.
- Cijela momčad je pala i psihički i rezultatski nakon Ćustićeve smrti. Tomislav igra, ali još je traumatiziran. Isto je i s Andričevićem, kojeg sad proglašavaju agresivnim igračem, a on je nogometaš iznimnog znanja - kaže sportski direktor Cibalije Dražen Pernar te dodaje kako će se klub žaliti jer smatra da je kazna Andričeviću neodrživa. Mario Andričević grubim je startom hajdukovcu Mladenu Pelaiću polomio potkoljenicu.
- Taylor je uništio Dudua i kažnjen je s tri utakmice. Imamo isti disciplinski pravilnik kao i Englezi, ali izgleda da plaćamo i za tuđe nesreće - zaključuje Pernar.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_33155 19.02.2009.

    gori od taylora zato jer je meni Taylor super. TAYLOR JE CAR MARTINE VOLIM TE

  • c-r-n-y 11.06.2008.

    andrićević:ajd se sjeti samo kak je bilo od pelaića mami?ajd se samo toga sjeti,kakav bi tebi bio osjecaj da ti sin igra nogomet i da to cujes preko radija?i da sina cujes tek u nedjelju u jutro?

  • c-r-n-y 11.06.2008.

    necemo te uspoređivati sa taylorom,ti si gori od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare