To je to što me zanima!

Andrijašević novi igrač Rijeke: Brzo ću se uklopiti u momčad

Franko Andrijašević stiže iz Dinama, a odšteta za njega isplaćena je kroz transfer Marka Leškovića iz Rijeke u Dinamo. Rijeka se pojačala i u zadnjoj liniji. Iz Spezije je stigao Ivan Martić
Vidi originalni članak

Dok se Rijeka priprema za utakmicu trećeg pretkola Europske lige protiv Istanbul Basaksehira, Matjaž Kek dobio je dva pojačanja. 

Franko Andrijašević i Ivan Martić potpisali su ugovore na tri godine. 

Andrijašević stiže iz Dinama, a odšteta za njega isplaćena je kroz transfer Marka Leškovića iz Rijeke u Dinamo. 

- Drago mi je što smo našli zajednički jezik. Rijeka je ambiciozan klub i vjerujem da ću svojim igrama potvrditi da mi je ovdje mjesto i za to ću dati sve od sebe - rekao je Franko Andrijašević za službenu stranicu Rijeke te dodao:

- Znam dosta o Rijeci i vjerujem da ću se brzo uklopiti i upoznati ekipu. I ja poput Rijeke imam visoka očekivanja i nadam se da ću pomoći ekipi u ostvarivanju ciljeva. Molim Boga samo da me zdravlje posluži i onda će sve biti kako treba.

Desni bek iz Spezije

Ivan Martić stigao je kao slobodan igrač iz Spezije. Rodio se u Švicarskoj, a igra na poziciji desnog beka. 

Martić i Andrijašević nemaju pravo nastupa u dvjema utakmicama protiv Istanbula, a vjerojatno neće biti u kadru ni za utakmicu Rijeke i Osijeka u Gradskom vrtu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • galinjo 27.07.2016.

    Iz Dinama odu džabe ili u pola cijene, a od budućeg transfera dijele zaradu pola Rijeka pola Dinamo

  • Exterminator 26.07.2016.

    Hahahaha za crknut kakvi primitivni komentari jalnih dalmosa na drogi:-( ...Franko je super igrač i momak i želim mu sreću u Rijeci i siguran sam da će uspjeti , kao što je trebao uspjeti u Dinamu ali nažalost konkurencija i politika u klubu je takva kakva je ...sreća što je otišao iz Hajduka na vrijeme spasio se !

  • bbbbbrrrrr 26.07.2016.

    Dobar potez Rijeke

Komentiraj...
Vidi sve komentare