To je to što me zanima!

Andrijašević postao kapetan, a tri dana kasnije će ga kazniti

Franko Andrijašević je jučer na Kup utakmici protiv Slunja bio kapetan Hajduka! Ne bi to bila ništa neuobičajeno da nije bilo 'slučaja svadbe' i najavljene kazne od kluba
Vidi originalni članak

Samo je dva dana uoči utakmice između Dinama i Hajduka, a najmanje se priča o derbiju. U prvom planu su Sammir i Franko Andrijašević

Što se mladog hajdukovca tiče, jučer je na Kup utakmici protiv Slunja bio kapetan! Ne bi to bilo ništa neuobičajeno da nije bilo 'slučaja svadbe'. Podsjećamo, Andrijašević je 'najvažniji dan u životu' zakazao baš na dan derbija pa je situacija s klubom napeta. Najavljena je i novčana kazna. 

No, to ih nije zasmetalo da oko ruke stavi vrpcu i povede momčad. Andrijašević je inače zamjenik kapetana Marija Maloče.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ZećirKršo 27.09.2012.

    za pohvalu je sto mu je zenidba na 1. mjestu.. pa kakav bi to on covjek bio a da na startu odma pokaze da mu je preci nogomet od porodice ?

  • navijacica_1 27.09.2012.

    franko sritno ti bilo....

  • pr1nce 27.09.2012.

    Andrijašević je 'najvažniji dan u životu' zakazao baš na dan derbija... hahaha, da,sigurno :) prije bi reko da je derbi zakazan na njegov najvažniji dan. valjda je odlučio već prije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare