To je to što me zanima!

Anino šesto mjesto odlična najava za Snježnu kraljicu!

U slalomu u Lienzu Ana Jelušić je ostvarila najbolji rezultat sezone. Odlična forma naše skijašice došla je u pravi trenutak pred sljemensku trku...
Vidi originalni članak

Četvrti slalom sezone u Lienzu bio je sretan za Anu Jelušić. Odličnom drugom vožnjom osvojila je šesto mjesto te time ostvarila najbolji rezultat u dosadašnjem dijelu sezone. Prvo mjesto je suvereno zauzela Austrijanka Marlies Shild sa čak 1.83 sekundi prednosti ispred Francuskinje Sandrine Aubert te sa 2.19 sekunde ispred sunarodnjakinje Kathrin Zettel. Druga hrvatska predstavnica Nika Fleiss je vrlo dobrom drugom vožnjom uspjela popraviti plasman iz prve i zauzeti 22 mjesto.
No, nakon prve vožnje nastup naših predstavnica nije mnogo obećavao. Jelušić je zauzela 'mršavo' 17. mjesto, dok se Fleiss predzadnjim 29. mjestom uspjela ugurati u drugu vožnju. Ana je u drugom nastupu bila čvršća i odlučnija te je uspjela sačuvati prednost iz prve vožnje što joj je donjelo skok od 11 mjesta.
Sofija Novoselić nije uspjela završiti prvu vožnju.
Iznenađujući povratak ostvarila je vodeća u Svjetskom kupu Lindsey Vonn za koju se u ponedjeljak smatralo da je višestruko slomila ruku u veleslalomu. Amerikanka je, ne koristeći natučenu lijevu ruku, zauzela vrlo solidno 18. mjesto.
Odličan nastup naših skijašica ove sezone odlična je najava za ženski slalom na 'Snježnoj kraljici' koja se održava na Sljemenu trećeg siječnja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ogulinac555 29.12.2009.

    Moram da komentiram komentar od addy!!Ana je završila na 6 mjestu i bravo zbog toga,a to što je njezin zaostatak 3.08 sekundi je \"zaslužna\" Marlies Schild koja je fantsatično odvezla tu stazu tj. drugi lauf!!BRAVO CURE SAMO TAKO NAPRIJED I REZULTATI ĆE BITI TU!!

  • addy 29.12.2009.

    a zaostatak 3.08 sek. !!!!!!!!!!!!!

  • nikola87 29.12.2009.

    Bravo, Ana, svaka čast!!! Ako ponovi ovakvu i prvu i drug vožnju na Sljemenu, postolje je njezino...

Komentiraj...
Vidi sve komentare