To je to što me zanima!

ANKETA Dinamo sanja povratak Luke Modrića. Gdje bi 'vatreni' trebao nastaviti svoju karijeru?

Prvak Hrvatske ne skriva svoje ambicije i već neko vrijeme flertuje s idejom Modrićeva povratka. 'Modri' su u najnovijem potezu kampanje 'Imalo bi smisla' platili oglas u španjolskim novinama Marca...
Vidi originalni članak

Dinamo je poslao snažnu poruku hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću (38). Naime, zagrebački je klub platio oglas u španjolskim novinama Marca, u kojem je preko cijele stranice uz sliku Modrićeva dresa kratko poručio "Tiene Todo El Sentido Del Mundo". U prijevodu to znači "Imalo bi smisla".

Prvak Hrvatske ne skriva svoje ambicije i već neko vrijeme flertuje s idejom Modrićeva povratka. Velimir Zajec, koji je u ožujku naslijedio Mirka Barišića na funkciji predsjednika Dinama, potpisao se na oglas u španjolskim novinama, a na prethodnom okupljanju reprezentacije pamtimo njegov srdačni zagrljaj s Modrićem.

POGLEDAJTE VIDEO: Susret Zajeca i Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je ranije priznao kako je jednom prigodom obećao navijačima Dinama povratak u klub, no ističe kako bi se za to puno toga trebalo poklopiti. Ipak, puno toga sugerira kako će njegovoj eri u Real Madridu uskoro stići kraj, ali Dinamo nije jedini koji pokazuje interes za Modrićem.

VAŽAN SASTANAK Zajec se sastao s Tomaševićem. Razgovarali o obnovi Maksimira

Luka će gotovo sigurno na stolu imati lukrativne ponude iz SAD-a i Saudijske Arabije, kao i ostatka Europe. Ipak, Dinamo mu nudi povratak kući, baš kao što je Hajduk nudio Ivanu Perišiću.

 
Idi na 24sata

Komentari 17

  • šb-dn 06.04.2024.

    Budimo realni nitko se u HNL nije vratio da je bio na nivou na kojem je Luka i ove godine, tako da sam uvjeren ništa od toga. Ova taktika sa igračima kojima ne ide vani ili nemaju ponuda jer su stari je pokušana od Mamića već prije 15 godina i rezultirala je igračima kao što su: Marić, Biščan,Kovač, Balaban, Leko, Butina,Cvitanović + strani igrači Cufre, Nowotny itd. Od ovih svih u povratku Cufre je igrao nogomet i Leko ostao poznat po tome jer je udario Ronalda. Samo uzimate mjesto novom Modriću, Gvardiolu, Majeru pustite hajdukove propale taktike vidimo gdje su oni sa Brekalom, Peeišićem i Kalinićem.

  • Cole Younger 06.04.2024.

    Kad bi se Luka vratio završiti karijeru u Dinamu odmah bi porastao interes za HNL i bilo bi bar 50% više gledatelja na stadionima kad bi igrao Dinamo.

  • pipolino 06.04.2024.

    Teško je uspoređivati povratak Perišića i Modrića. Luka je za razliku od Ivana u top formi, fizički besprijekoran, dok Ivan treba sanirati svoju ozljedu, koja nije ni malo bezazlena. Ulazak protiv Dinama je bila čista propaganda Jakobušića i pokušaj da sačuva svoju glavu. Povratkom Modrića u Dinamo, igrače, koji sada igraju, morao bi puškom natjerati da potpišu za neki drugi klub, a sve što vrijedi na svijetu, a dostupno je financijski Dinamu, došlo bi u pola cijene. Samo da jednog dana mogu reći: Igrao sam sa Lukom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare