To je to što me zanima!

ANKETA Je li Osijek oštećen u spornim situacijama kod Gorice?

Ne bi HNL bio HNL da se nakon utakmice ne spominju sudačke odluke. Glavni sudac ove utakmice bio je Duje Strukan. VAR soba reagirala je u tri navrata
Vidi originalni članak

Gorica je u 14. kolu HNL-a slavila protiv Osijeka 3-0.  Momčad Zorana Zekića načeta je na samom kraju prvog poluvremena kada je zabio Štiglec, a zatim su u drugom poluvremenu Soldo i Pršir završili posao. Gorica je ovom pobjedom preskočila Osijek na tablici i nalazi se na četvrtom mjestu.

KOMENTAR Prve muke po Zorana Zekića! Ofenzivci i dalje ne zabijaju, a u obrani opet curi na sve strane...

Ipak, ne bi HNL bio HNL da se nakon utakmice ne spominju sudačke odluke. Glavni sudac ove utakmice bio je Duje Strukan, a VAR soba reagirala je u tri navrata.

Statistika utakmice Gorica - Osijek

VAR se prvi put oglasio u 20. minuti. Sporan je bio start Munksgaarda nad Mierezom, no splitski sudac procijenio je da nema materijala za najstrožu kaznu. Strukan je odmah rekao da nema govora o penalu, a zatim se oglasila VAR soba. Splitski sudac je pregledao snimku i ostao pri svojoj odluci.

GORICA - OSIJEK 3-0 VIDEO Goričani skinuli još jedan skalp! Osijek pao u derbiju kola

Druga sporna situacija dogodila se u 47. minuti. Gržan je proigrao Miereza koji je pospremio loptu u mrežu, ali ponovno se oglasio VAR koji je javio da se Argentinac nalazio u minimalnom zaleđu.

Posljednja situacija koja je razbjesnila Zekića i njegovu momčad dogodila se u 59. minuti. Mierez je poslao povratnu loptu koja je pogodila u ruku Pršira. Sudac Duje Strukan je primirio situaciju i pričekao sugestiju iz VAR sobe. Na kraju je stigla odluka da nema penala za Osijek.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Neprilagodjen 05.11.2023.

    Pogledal sam kraći sadržaj tekme i mogu reći da prilikom gola Osijeka ofsajd linija ne prati liniju 16-terca već je povučena na štetu Miereza....A jedanaesterac je bil 100 posto...Frajer lamaće s rukama po zraku i direktno je utjecal da igrač Osijeka ne dođe do čiste lopte...

  • inaa 05.11.2023.

    duje duje lola kod brune marica

  • david111111 05.11.2023.

    Evo vratio se Zekić..reko sam isti Toplak i Rajko Magić samo malo losiji, sad kad Zekan krene u seriju poraza pa i Rudeš ce biti ugrozen...za 6 mj raspad kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare