To je to što me zanima!

ANKETA Kalinić pada, VAR soba šuti! Jesu li suci oštetili Hajduk?

Kalinić se ozlijedio nakon kontakta s Perkovićem u Istrinom šesnaestercu, a sudac Kolarić kazao je da nema govora o kaznenom udarcu. Ni VAR soba nije se oglasila. Što vi mislite, je li Hajduk oštećen?
Vidi originalni članak

Osim bodova protiv Istre (2-2) u 10. kolu HNL-a, Hajduk je ostao i bez Nikole Kalinića. Napadač 'bilih' morao je zbog ozljede napustiti igru već u 14. minuti.

Kalinić se ozlijedio nakon kontakta s Maurom Perkovićem u Istrinom šesnaestercu, a mladi sudac Patrik Kolarić kazao je da nema govora o kaznenom udarcu. Ni VAR soba, u kojoj su sjedili Zdenko Lovrić i Goran Pataki, nije se oglasila i sugerirala glavnom sucu, odnosno dala mu drugu šansu.

Snimku sporne situacije pogledajte OVDJE od 1:37 u videu.


Jasno da takva odluka boli hajdukovce još više nakon što splitska momčad nije uspjela pobijediti Istrane, koji su osvojili bod na Poljudu nakon osam godina.

KOMENTAR Najbolji opis igre, rezultata, pa i stanja kluba su zvižduci s tribine KOMENTAR Poms nije pokisnuo u V. Gorici, ali ne zato što je nosio kišobran

Podsjetimo, Livaja je doveo Hajduk u vodstvo, Istra je preokrenula golovima Ercega i Boultama nakon čega je potpunu blamažu Hajduka spriječio Livaja drugim golom na utakmici.
 

Idi na 24sata

Komentari 264

  • Poželjan 22.09.2022.

    Hajduk je oštećen i prije utakmice. Zašto bi oni uopće morali grati? Pa bar da igraju, neznaju ni trčati 

  • Ladi 1982 19.09.2022.

    Kolarić je dinamov namještenik.

  • gagasniper1 18.09.2022.

    bebeku dati nagradu za istinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare