To je to što me zanima!

ANKETA Pep nas je sve uskratio! Je li trebao izvaditi Haalanda?

Haaland je mogao postati prvi igrač u povijesti Ligi prvaka sa šest golova na jednoj utakmici. Radio je što god je htio u 63 minute koje je igrao protiv Leipziga, ali Pep Guardiola odlučio ga je izvaditi iz igre
Vidi originalni članak

Ime Erlinga Brauta Haalanda (22) zauvijek je upisano u povijesne knjige Lige prvaka. Zabio je pet golova za Manchester City u sat vremena igre u osmini finala Lige prvaka protiv RB Leipziga za kojeg igra i Joško Gvardiol (21).

Haaland se upisao među strijelce u 22. minuti s bijele točke, a samo dvije minute kasnije je zabio i drugi gol na utakmici nakon odbijene lopte od sjajnog udarca Kevina de Bruynea. Treći je gol zabio u sudačkoj nadoknadi u prvom poluvremenu, a nastavio je u istom tempu i nakon predaha.

U 57. minuti zabio je peti gol na utakmici i uvrstio se u panteon Lige prvaka. Postao je jedan od tek trojice igrača (Lionel Messi, Luis Adriano) koji su zabili pet golova na utakmici Lige prvaka.

 Pep stisnuo kočnicu

A mogao je i više, evidentno je bilo. Međutim, tu je kočnicu stisnuo trener Cityja, Pep Guardiola. U 63. minuti izvadio je Haalanda iz igre kako bi ubacio Juliana Alvareza i time je uskratio norveškom golgeteru priliku da postane prvi igrač u povijesti Lige prvaka sa šest golova na utakmici.

Zanimljivo, Guardiola je bio na klupi Barcelone kada je Messi zabio pet golova Bayeru iz Leverkusena. Poznato je da Pep nikoga nije volio kao argentinskog čarobnjaka, ali najvjerojatnije je htio odmoriti Haalanda za novo kolo Premier lige. 

- Kad sam izlazio, rekao sam Guardioli da sam htio zabiti dvostruki hat-trick. Ali što mogu? - kazao je Haaland pa dodao:

- Stvarno obožavam ovo natjecanje, volim Ligu prvaka...

 
Idi na 24sata

Komentari 75

  • Titanium777 15.03.2023.

    Ali ozbiljno , vi Ronaldo-Penaldo boysi niste normalni ! Uvijek neke teorije zavjere , dobro da ne pišete da su uključeni i Biden i Putin kako bi radili protiv Ronalda , odnosno u korist Messija.

  • Majstor_Mrkonja 15.03.2023.

    morao ga je zamijeniti jer bi svi pričali o Halandu. Ovako pričaju o pepu koji je izvadio Halanda. Ego!!!

  • Aegon Targaryen ZD 15.03.2023.

    Trebao ga je vaditi nakon 3 gola na poluvrimenu....da ne raspravljamo o tome dns

Komentiraj...
Vidi sve komentare