To je to što me zanima!

Anketa: Složite dinamovcima idealnu skupinu u Ligi prvaka!

Zapamtite: iz iste države ne mogu biti dva kluba. Dakle, ako 'plave' zapadne Liverpool, ne može i Tottenham. Ako izvuku Barcelonu, ne mogu i Real. Ždrijeb je u četvrtak od 18 sati...
Vidi originalni članak

Četvrtak, 18 sati, Grimaldi Forum u Monte Carlu. Mjesto gdje svi iz nogometne Europe žele biti. A mjesta ima samo za 32 odabrana kluba.

Dinamo će biti među njima, sedmi put u povijesti Maksimir će ugostiti najcjenjenije klupsko nogometno natjecanje na svijetu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I prvi put nakon 20 godina Dinamo nije među tom elitom u zadnjem jakosnom šeširu uoči ždrijeba. Ambicije su opet velike, jesu li ovaj put s razlogom?

ŽDRIJEB U ČETVRTAK Dinamo čekaju Liverpool, Real, Zvezda... Ovo su svi protivnici

JUNAK AMER: 'Rekao sam da ćemo donijeti Ligu prvaka. Gol je za dedu...'

Ždrijeb skupina Lige prvaka u četvrtak je od 18 sati. Samo se tri potencijalna suparnika ne znaju, ali bilo bi veliko iznenađenje da to ne budu Ajax (ima 0-0 s APOEL-om), Club Brugge (brani 1-0 protiv LASK-a) i praška Slavia (ima 1-0 protiv Cluja).

KOMENTAR Tako to radi kralj kvalifikacija! A sad nam dajte tog Messija...

Dinamo može u skupini dobiti tri suparnika iz liga petice, pa igrati s, primjerice, Liverpoolom, Realom i Lilleom. Ili Barcelonom, Tottenhamom i Leipzigom. Ali moguća je i neka (puno) prolaznija skupina.

BJELICA NAKON USPJEHA Gojaka svi kritiziraju, a daje sve. Olmo? Ne čini mi se da ide

A koga biste vi htjeli? Spektakl u Maksimiru s najjačima ili neke prolaznije opcije? Messija i Ronalda ili radije Zenit? I... biste li htjeli obračun s Crvenom zvezdom ili je bolje (sigurnije) ne? Glasujte, složite svoju idealnu skupinu, te pritom vodite računa da Uefa ne dopušta dva kluba iz iste države u skupini.

Nositelji su prvaci šest najbolje rangiranih liga, te europski prvak i osvajač Europske lige. Bez obzira na klupski koeficijent. Koga god 'plavi' izvuku iz tog društva, bit će spektakl!

U drugom su jakosnom razredu giganti Real i Atletico, koji imaju viši koeficijent od pola nositelja! Sve su to klubovi iznad Dinamova ranga, ali isto je tako ohrabrujuć pokazatelj prošla sezona, kada se hrvatski prvak u osmini finala Europske lige odlično nosio s Benficom...

E, u četvrtoj jaskosnoj skupini već ima velikih razlika, klubova iz liga petice koji sigurno imaju veliku kvalitetu, kao i onih iz manjih liga, kvalitetom sličnih HNL-u.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • mitunjmo 29.08.2019.

    Barcelona-Tottenham-Dinamo-Crvena Zvezda Grupa koja bi se mogla proći.Iako bi možda lakše pobijedili Real Madrid

  • maki klanac 29.08.2019.

    Ma kakva zvjezda.treba doc prave ekipe i da se igra a ne neredi da budu.

  • kiki_bbb19 28.08.2019.

    Barcelona,Benfica,Dinamo,Slavia

Komentiraj...
Vidi sve komentare