To je to što me zanima!

ANKETA Složite skupinu Dinama

Zagrebački klub je nositelj u ždrijebu za Europsku ligu, što puno znači, ali i dalje je moguće izvući jako, jako zahtjevnu skupinu. Protivnici poput Leicestera, Marseillea i Sociedada prilično su opasni
Vidi originalni članak

Dinamo je nakon poraza od Šerifa završio u Europskoj ligi, a ždrijeb iste održava se u petak u 12 sati u Istanbulu.

Zagrebački klub u tom je ždrijebu nositelj, što znači jako puno. Dinamo je time izbjegao neke jako, jako opasne protivnike u grupnoj fazi. Izbjegnuti su Lyon, Napoli, Bayer Leverkusen, Lazio, Olympiakos, Monaco i Braga. Sve redom klubovi koji redovito igraju Ligu prvaka, koji su redovito problem i za najveće svjetske momčadi, a i redom klubovi skuplji od Dinama.

Ipak, i u ostalim šeširima ima gadnih protivnika. 

POGLEDAJTE VIDEO: Maksimir u ruhu Lige prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Druga jakosna skupina

Ovdje se nalazi jako puno nezgodnih protivnika. Od Eintrachta i Leicestera koji su redovno pri vrhu tablice Bundeslige, odnosno Premiershipa, do kultnih klubova poput Celtica, PSV-a i Glasgowa. Tu su još Genk, moskovski Lokomotiv i još jedan potencijalni suparnik koji bi uzburkao vode: Crvena zvezda.

Treća jakosna skupina

Iako bi ona trebala pružiti nešto lakše protivnike, i ovdje ima opasnih klubova. Francuski Marseille zaista je neugodan protivnik, a ne bi bilo lijepo ići ni na Real Sociedad ili Betis. West Ham je također pun zvijezda... Od ostalih, tu su klubovi koje je Dinamo posljednjih godina svladao u Europi poput Fenerbahčea ili nekih koji su ranije padali poput Ludogoreca. Uz to, tu su i Spartak Moskva i Sparta Prag.

Četvrta jakosna skupina

Ovdje je već oveći pad kvalitete. Iako i ovdje ima nekih protivnika koji mogu biti 'zeznuti', kao što je to Galatasaray, tu su ipak i značajno slabiji protivnici poput Sturma, Bröndbyja, bečkog Rapida, Antwerpena... Tu je i Legia koju je Dinamo ranije izbacio te Midtjylland i Ferencvaros.

A ako se želite igrati s mogućim skupinama Dinama, to možete učiniti OVDJE. Možete izvlačiti nasumične skupine ili uključiti opciju x-ray pa birati kako vam je volja.

Kao jedna od lakših skupina doima se ona u kojoj bi Dinamo bio s Genkom, Spartom i Sturmom, a ove najzahtjevnije uključuju Marseille, Galatasaray i bilo koju nagaznu minu iz druge jakosne skupine...

Idi na 24sata

Komentari 103

  • mislim 27.08.2021.

    Bit će gusto

  • Orfej 27.08.2021.

    Dinamo, Lokomotiv iz Moskve, Spartak iz Moskve. I Sturm ili Legia.

  • MODERN TALKING 27.08.2021.

    zoran mamic, zdravko mamic, stojan mamic, bruno maric.

Komentiraj...
Vidi sve komentare