To je to što me zanima!

ANKETA Što je ovo? Penal ili žuti za Maroko: Meksikanac kaznio Boufala, a ne Thea Hernandeza

Naime, izgledalo je kao da je prekršaj napravio lijevi bek Milana u svom šesnaestercu, a ne veznjak Angersa u marokanskom dresu. Meksički je sudac ipak vidio drugačije, a VAR soba nije reagirala
Vidi originalni članak

Igrala se 27. minuta utakmice, a marokanski veznjak Sofiane Boufal (29) utrčao je u šesnaesterac i pao nakon duela s Francuzom Theom Hernandezom (25). Stadion se digao na noge, čekalo se što će pokazati meksički sudac Cesar Arturo Ramos (38), a on je nakon svega dao žuti karton Marokancu. Sumnjivo je to bilo odmah, a nakon pregleda snimke, još sumnjivije.

Naime, izgledalo je kao da je prekršaj napravio lijevi bek Milana u svom šesnaestercu, a ne veznjak Angersa. Nedugo prije toga imao je Boufal što za reći pomoćnom sucu, a onda i glavnom pa je dobio žuti karton, a kao da Ramos nije bio hladne glave te mu je u tom trenutku samo htio vratiti za neke prijašnje 'grijehe'.

FRANCUSKA-MAROKO 2-0 'Vatreni' za broncu na - Maroko! Francuzi za zlato s Argentincima

Bunila se cijela marokanska reprezentacija, ali meksički sudac nije dobio ni uputu VAR sobe da dođe pogledati što se točno dogodilo, a ne da je samo dao žuti karton marokanskom veznjaku.

Snimka se odmah počela masovno dijeliti društvenim mrežama, a možete ju pogledati OVDJE. Odmah su krenuli i natpisi kako je finale Francuske i Argentine 'predodređeno' nakon ovakvih sudačkih odluka i ne reagiranja VAR-a.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Shorv600_1 15.12.2022.

    U reprezentaciji Francuske igraju svi osim Francuza.

  • Roko_Prč 15.12.2022.

    kao što je bio penal za Argentinu i ovo je trebao biti penal za Maroko, u ovom slučaju sudac je pogriješio za razliku ispravne odluke kod prekršaja Livakovića.

  • rzori12 15.12.2022.

    var soba je paravan za namjestanje utakmica

Komentiraj...
Vidi sve komentare