To je to što me zanima!

ANKETA Treba li Dalić ostati izbornik Hrvatske nakon Eura?

Bilo je tu uspona i padova, ali jedno je sigurno - Zlatko Dalić najuspješniji je izbornik Hrvatske u povijesti te će nekome drugome trebati ogroman iskorak da ga s tog mjesta skin
Vidi originalni članak

Moja uloga izbornika nema cijenu, a što je sigurno jest da ću Hrvatsku voditi u Njemačkoj na Europskom prvenstvu i da ćemo tamo napraviti sve da napravimo rezultat dostojan Hrvatske, a što će biti kasnije, možda je vrijeme za neke mlađe, s novom energijom i elanom, rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u Dnevniku Nove TV te tako dao naslutiti da bi nakon sedam godina mogao napustiti kormilo 'vatrenih'.

IZBORNIK OTVORENO Dalić o ostanku na klupi: Možda je nakon Eura vrijeme za neke mlađe. Puno sam toga istrpio

Na klupu 'vatrenih' stigao je u listopadu 2017. godine i u odlučujućim trenucima odveo Hrvatsku na Svjetsko prvenstvo u Rusiju gdje su došli do srebrne medalje i najvećeg uspjeha u povijesti naše reprezentacije. Nakon toga je Hrvatska otišla i na Europsko prvenstvo koje se igralo 2021. godine gdje su u šesnaestini finala ispali od Španjolske nakon produžetaka (5-3), a godinu dana kasnije su u Katru 'vatreni' stigli i do bronce.

Bilo je tu uspona i padova, ali jedno je sigurno - Zlatko Dalić najuspješniji je izbornik Hrvatske u povijesti te će nekome drugome trebati ogroman iskorak da ga s tog mjesta skine. No, netko bi drugi mogao doći na njegovo mjesto bez obzira na rezultat ne Europskom prvenstvu jer po zadnjim riječima očito postoji mogućnost odlaska. Zato pitamo vas - treba li Zlatko Dalić ostati izbornik Hrvatske i nakon Europskog prvenstva?

Idi na 24sata

Komentari 96

  • lily A 23.11.2023.

    Ne zna on bas dobro voditi samo imao srece uz dobre igrace

  • zelkan 23.11.2023.

    Po rezultatima NE,a po igri DA

  • Puno volim Hrvatsku 23.11.2023.

    Plakat ćemo mi za Zlatkom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare