To je to što me zanima!

Anketa u Madridu: Nitko nema blage veze tko je Luka Modrić

Od desetak anketiranih tek je dvoje znalo tko je Luka Modrić. Anketu je provela španjolska televizija AS. Nije pomoglo ni mjesto anketiranja, stadion Real Madrida
Vidi originalni članak

Iako se o njemu piše više nego o kraljevskoj obitelji u Španjolskoj u posljednjih mjesec dana, Luka Modrić nije među najpoznatijim sportašima. Španjolska televizija AS provela je anketu u blizini Realovog stadiona Santiago Bernabeu. Pitali su ljude znaju li tko je Luka Modrić. Od desetak anketiranih, tek dvoje ljudi prepoznalo je Luku.

- Naravno da znam - kao iz topa ispalio je najstariji sudionik ankete.

Djedica očito prati vijesti vezane uz Real Madrid, ali on je uz dječaka u dresu "kraljevskog kluba" bio jedini koji je prepoznao Luku. Video pogledajte OVDJE.

Svjetski mediji ne prestaju pisati o transferu Modrića u Real. Iako je sve već praktički bilo riješeno, opet su pregovori stali. Zapelo je kad je predsjednik Tottenhama htio iznuditi još novca. No španjolski mediji pišu kako će se pregovori uskoro nastaviti te da će Modrić u ponedjeljak i službeno biti predstavljen kao novi igrač Reala.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • aaerts 19.08.2012.

    ma oni neznaju ni momčad reala nabrojat a kamoli da znaju tko je luka

  • libeluli 19.08.2012.

    pitanje je isto kao da španjolski novinari dodju u zagreb i pitaju tko je povraccilos serronjos

  • andre agasi 19.08.2012.

    cijelu priču o modriću dobrim djelom su napumpali novinari,od toga nema ništa,čim se malo neko zainteresira za nekog od naših,novinari to već objavljuju da je prodan,a i da ode u real,mislim da more samo klupu grijati

Komentiraj...
Vidi sve komentare