To je to što me zanima!

Anketa: Vrijedi li francuski as Paul Pogba 120 milijuna eura?

United šalje na sjever Italije vrtoglavih 120 milijuna eura! Igraču bi išlo 13 milijuna eura godišnje, nudi mu se petogodišnji ugovor. Prema pisanju talijanskih transfer analitičara, Paul je prihvatio ponudu
Vidi originalni članak

Uoči večerašnje utakmice Francuske i Njemačke na Velodromeu u kojoj je ulog finale Eura, pojavio se transfer trač oko veznjaka 'tricolora' Paula Pogbe (23). 

Juventusova desetka i njihov ponajbolji igrač na meti je najbogatijih europskih klubova, a 'bianconeri' su prilično jasni - nema šanse da Francuz napusti Torino ukoliko to sam ne zatraži. Stoga, ponude koje oko njega kruže upravu talijanskog prvaka ne uzbuđuju previše, iako su trocifrene.

Zadnji u nizu Pogbinih udvarača je Jose Mourinho. Portugalac želi Paula vratiti u Manchester iz kojeg je otišao 2012. po isteku ugovora. Sir Alex Ferguson lako se odrekao Francuza prije četiri godine koji je stigao izrasti u ponajboljeg veznjaka svijeta. Asistira, zabija, sudjeluje u svim fazama igre i pritom je atraktivna zvijezda privlačna navijačima.

United je odriješit, šalju na sjever Italije vrtoglavih 120 milijuna eura! Igraču bi išlo 13 milijuna eura godišnje, nudi mu se petogodišnji ugovor. Prema pisanju talijanskih transfer analitičara, Paul je prihvatio ponudu, pa u tom slučaju Juveu su 'vezane ruke'. 

Mi vas pitamo, vrijedi li doista Paul Pogba 120 milijuna eura?

 

Vrijedi li Paul Pogba 120 milijuna eura?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 38

  • lopovi od 1902 07.07.2016.

    pogba je meni osobno j igrač, fizički moćan i vjerujem da bi mogao igrati u svakoj momčadi iz vrha svj nogometa... dali vrijedi 120mil - mislim da ne i da bi mu u današnje vrijeme cijena trebala biti 60-70 mil, ali pošto se danas svakakvi plaćaju puno previše onda za nekog kao pogba je 120 realna cijena....

  • fftteerrii 07.07.2016.

    ne, vrijedi i više od toga.

  • dkoor 07.07.2016.

    Ok lik je izrazito atletski kapacitiran, i all around solidan. Izgleda da takvih nema puno, barem ne u tim godinama kad za njega istresaju takav novac. Ja osobno nisam vidio nista sto bi me toliko impresioniralo kod toga igraca, barem ne za takav record-breaking transfer. Kad pogledas Ronalda npr. (naravno i Messija) skuzis zasto je oko njega sve astronomski, covjek je fenomenalan dribler, ekstra brz i izdrzljiv, fenomenalno igra glavom i nogom, u ubrzanju ima momenta kao turbo motor, ma sve zivo, milina ga je gledati. I ne manje vazno, igra kao zvijer i za klub i za reprezentaciju, sto se za mnoge zvijezde ne bi moglo reci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare