To je to što me zanima!

Ante Budimir: Zasluženo smo uzeli bod kod velikog Dinama

Mladi napadač Intera Ante Budimir odigrao je dobro protiv Dinama i još je jednom potvrdio svoj talent. Za njega se zanimaju klubovi iz Njemačke, Belgije i Austrije
Vidi originalni članak

Uz strijelca Oršića i braniča Gulića, najbolji je igrač Intera sinoć na Maksimiru bio napadač Ante Budimir, koji danas slavi 21. rođendan. Nije si mogao poželjeti bolju čestitku od boda protiv prvaka.

- Zasluženo smo osvojili bod. Bili smo dobri cijelu utakmicu, a naročito u drugom poluvremenu. Borili smo se i napravili smo veliki rezultat na početku prvenstva - kaže Budimir.

Ante je bio zadovoljan i svojom igrom, radio je velike probleme obrani "modrih".

- Samo da je realizacija bila bolja, ali sve u svemu dobro je. Zadovoljan sam kako sam odigrao protiv velikog Dinama. Nije mi to bilo prvi put da igram na Maksimiru i nisam bio impresioniran – kaže Budimir.

Zbog dobrih partija mogao bi dobiti i poziv izbornika Ive Šuška za mladu reprezentaciju, koja u kolovozu igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Gruzije u gostima.

- Nadam se da ću dobiti poziv, to bi bilo sjajno za mene – kaže jedan od najboljih igrača Intera.

Za talentiranog napadača već postoji interes stranih klubova. Žele ga neki klubovi iz Njemačke, Belgije i Austrije. Ako bude igrao kao protiv Dinama, neće još dugo biti u Zaprešiću.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • DavidVidovic 23.07.2012.

    Bravo bratiću svaka čast na bodu protiv prvaka.

  • Stereo Love 22.07.2012.

    ajmooo kvrgaaaa

  • m5a5r5i5o5 22.07.2012.

    Bravo dečec samo tako napred

Komentiraj...
Vidi sve komentare