To je to što me zanima!

Ante Čačić o tome da ga netko štiti: Da, to je moj pokojni otac

Otpužbe da ga štiti netko iz političkog vrha i da zato još nije dobio otkaz, treneru Dinama Anti Čačiću su smiješne. Rekao je da mu je pokojni otac politički zaštitnik
Vidi originalni članak

Nisam smijenjen, ma kakva smjena?! Nitko mi ništa nije rekao, zakašljao se Ante Čačić.

- Evo, prehladio sam se. I to jako - dodao je.

Poraz u Splitu objasnio je nedovoljnom snalažljivošću njegovih igrača i onim što naziva “nenogometnim situacijama”. No nasmijao se na reakcije igrača koji su upali u svlačionicu Splita.

- To me veseli! Pokazali su da ne trpe uvredljive strofe. Ponosan sam na njih - kaže Čačić.

Bivši trener Dinama Ilija Lončarević “napao” ga je tvrdeći kako se nije smio odreći Bišćana, Leke i Tonela, igrača koji bi mu pomogli da se ne sramoti u Ligi prvaka.

- Oni su za Ligu prvaka? Da jesu, ne bi se iz inozemstva vraćali u Hrvatsku. Slažete li se? Uostalom, nisam ih ja potjerao, potjerali su se sami. I ne, nikad ne bih promijenio tu odluku. Stojim iza nje - tvrdi Čačić.

U gradu se govori da je još trener Dinama jer ima političkog zaštitnika, svojeg "anđela čuvara".

- Imam, to je moj pokojni otac. Rekao mi je da budem pošten i karakteran. Nikad mi nije pronašao ni jedan posao. Nije mi ga našla ni partija, a ni netko drugi ili treći. Eto, tata je moj politički zaštitnik - ironično je zaključio Ante Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • gorski1 13.11.2012.

    sto ovo nogometno tele jos nece izlajat , pa covjece ti si totalni propuh , samo budala ala mamic ti more dat da vodis klub u ligu prvaka , ma nisi ti ni za medjuseosku ligu , ne mogu ovo vise ni citat - mrak mrakova.

  • zg36 13.11.2012.

    Čačić je običan amater koji nema pojma o nogometu, još bi čovjek očekivao da će se normalno ponašati, a kao da je osvojio ligu prvaka i onda se takav nađe govoriti portugalskom reprezentativcu i bivšem igraču Sportinga i Porta govoriti da ne zna igrati i to u HNL-u, pa ja bi ti samo zbog te rečenice dao takav otkaz da bi odletio do 4. HNL, pošto sam se bavio sportom i to dugo znam da se trener mora poštovati i slušati ali taj isti trener to mora zaslužiti i biti primjer svojim igračima, čovjek malo osjetio lovu pa se razmahao.

  • ĐinoKostelec 13.11.2012.

    mora da mu je maminjo koju lajnu posudio:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare