To je to što me zanima!

'Pašalić je na širem popisu, ali morat će čekati svoju priliku'

Izbornik Ante Čačić gostovao je danas u studiju 24sata. Govorio je o Jadranskom derbiju, nadolazećoj utakmici protiv Ukrajine i Estonije, brijanju brkova ako odemo u Rusiju...
Vidi originalni članak

Ante Čačić točno tjedan dana prije utakmice s Ukrajinom gostovao je u studiju 24sata. Danas objavljuje popis igrača za utakmice s Ukrajinom i Estonijom. Reprezentacija idući petak napokon igra pred gledateljima. Dvije godine nismo kvalifikacijsku utakmicu kod kuće igrali pred publikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema za razgovor s izbornikom bilo je puno.

O Pašaliću...

- Mario Pašalić je svojim igrama skrenuo pozornost na sebe, ali ozljeda ga je eliminirala od odlaska na Euro. No, Pašalić igra na poziciji na kojoj imamo ozbiljne igrače, etablirane u svojim klubovima. Morat će čekati na svoju priliku, ali on je na širem popisu igrača - rekao je Čačić o Pašaliću pa nastavio o HNL-u:

- Hrvatska liga je vrlo zanimljiva, ona daje tu draž. Ove godine se bori za čelnu, ali i treću poziciju. Tako da ćemo do kraja gledati ovo naše neizvjesno prvenstvo. I jedna i druga ekipa, i Rijeka i Dinamo su dobro zakoračili u proljetni dio prvenstva. Rijeka je blagi favorit, a s druge strane Dinamo s razlogom gaji nadu. Mislim da će prvaka odlučiti prva utakmica Dinama i Rijeke na Rujevici za tri tjedna.

O novom ugovoru s HNS-om...

- Važeći ugovor je velika satisfakcija za mene. Sve me to čini veoma ponosnim i zadovoljnim.

O igrama na Euru...

- Potvrdu dobre igre smo dobili iz raznih strana. Bili smo najbolja momčad nakon grupne faze, ali nogomet je takav. Portugal je sasvim drugačije rezultatski mogao proći, a na kraju je potpuno zasluženo postao prvak Europe. To je ta ljepota.

O Mandžukiću i unuku Jakovu...

- Kada mi je majka umrla, kasnije mi je na karminama unuk Jakov rekao: "Moraš dati sve od sebe, Hrvatska ne smije izgubiti i Mandžu mi ne smiješ mijenjati". Njegove kvalitete nikad nisu bile upitne, a njegove momčadi pobjeđuju i kada on ne daje golove. To je vrlo važno.

O protivnicima...

- Ja sam bio uvijek optimističan i nemamo pravo pokleknuti pred ikim. Imamo sjajne igrače i način na koji reagiraju kad dobiju poziv i kada se okupimo je nešto zaista posebno. To odiše jednom sjajnom atmosferom, prijateljstvom...

O Ćiri Blaževiću...

- Gospodin Blažević je dosadan u svojoj nedosljednosti. On je, budite sigurni, veliki navijač reprezentacije.

O brijanju brkova ako odemo u Rusiju...

- To je dio mene i nisam razmišljao na takav način.

Što Čačić kaže o Jadranskom derbiju i izgredima, o izgubljenoj utakmici protiv Portugala na Euru, o svojoj ljubavi ribolovu, našim reprezentativcima kao ambasadorima pogledajte u videu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • optimusp300 17.03.2017.

    zbog ovakvih i sličnih pčaćenih članaka se i stvara ovakva atmosfera u društvu...čuj to Pašalića mi se forsira???..Bože moj dragi!!!

  • gjcezar 17.03.2017.

    Zasto jos uvijek zove onu rupu Kalinica?? Pa ne treba sad vise kada je prodan! I btw pogledajte si kakav je pak jucer gol dobio iz skoro mrtvog kuta hahahaha! Nije ni cudno da nije bilo clanka na 24 :D

  • Josip Joe Milovich 17.03.2017.

    Kakav šarlatan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare