To je to što me zanima!

Ante Čačić umjesto Mitrovića pozvao Osijekovog Matasa...

Mitrović je oslobođen nastupa zbog rješavanja transfera u Bešiktaš. Turci bi trebali platiti Rijeci četiri milijuna eura. Čačić je umjesto njega pozvao Nikolu Matasa iz Osijeka...
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić oslobodio je stopera Rijeke Mateja Mitrovića reprezentativne akcije u Kini, te je umjesto njega pozvao braniča Osijeka Nikolu Matasa, obajevljeno je u srijedu na internetskom portalu HNS-a.

Mitrović je oslobođen nastupa zbog rješavanja inozemnog angažmana. Kako smo već pisali, Bešiktaš bi trebao Rijeci dati četiri milijuna eura za Mitrovića koji je prije tri mjeseca protiv Kosova u kvalifikacijama za SP 2018. odigrao drugo poluvrijeme i zabio je gol u pobjedi 6-0.

U Kinu putuje 18 igrača, a samo dvojica ne igraju u Prvoj HNL, branič Toni Datković (Koper) i veznjak Filip Ozobić, koji nastupa za azerbajdžansku Gabalu.

Reprezentacija će se okupiti 7. siječnja u Zagrebu i istoga dana putuje u Kinu. Turnir otvara 11. siječnja protiv Čilea, a u drugom polufinalu sastaju se Island i Kina. Poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici dan kasnije za naslov pobjednika prvog China Cupa.

POPIS ZA CHINA CUP:

GOLMANI - Andrej Prskalo (Rijeka), Dominik Livaković (Dinamo)

BRANIČI - Josip Pivarić (Dinamo), Borna Barišić (Osijek), Mateo Barać (Osijek), Josip Juranović (Hajduk), Jakov Filipović (Inter Zaprešić), Toni Datković (Koper), Nikola Matas (Osijek)

VEZNI IGRAČI -  Josip Mišić (Rijeka), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Šitum (Dinamo), Domagoj Antolić (Dinamo), Fran Tudor (Hajduk), Filip Ozobić (Gabala)

NAPADAČI - Antonio Perošević (Osijek), Mirko Marić (Lokomotiva)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sunkasir 05.01.2017.

    Zasto je antolic pozvan???

  • kameni22 04.01.2017.

    rekao sam da ce Rjeka prodati bisere a Dinamo uz Leškovica koji se oporavlja i bit ce spreman za proljece dovodi još nekoliko eminentnih pojacanja pa ste me zatrpali minusima...

  • Frenkyy 04.01.2017.

    Šteta za Rijeku! Baš šteta ali treba i igrača razumjet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare