To je to što me zanima!

Je li Šuker požurio? Čačiću par sati prije utakmice novi ugovor

Kao što je najavio predsjednik HNS-a Davor Šuker, dogovoreno je produljenje suradnje između HNS-a i izbornika Čačića za još dvije godine, objavio je HNS, par sati uoči utakmice na Maksimiru
Vidi originalni članak

Nekoliko sati prije utakmice Hrvatske i Ukrajine, za koju je nedavno Davor Šuker rekao da je za Vatrene najvažnija u ovim kvalifikacijama, HNS je odlučio produljiti ugovor Anti Čačiću za još dvije godine, stoji na službenoj stranici.

- Za nas je to sada najvažnija utakmica, neću reći da je to 'dan D', ali sve ćemo napraviti za uspjeh protiv Ukrajine. Ante Čačić odlično radi svoj posao, a ja ću na sljedećem Izvršnom odboru HNS-a predložiti da mu se produži ugovor - rekao je nedavno prvi čovjek Saveza Davor Šuker, a njegov prijedlog prihvatio je izvršni odbor.

"Kao što je najavio predsjednik Davor Šuker, dogovoreno je produljenje suradnje između HNS-a i izbornika Čačića za još dvije godine", objavio je HNS.

Gotovo je i s HNS-ovim tumačenjem Zakona o sportu i izbjegavanjem njegove provedbe. HNS je objavio kako nakon mišljenja Središnjeg državnog ureda za Šport o načinu primjene Zakona o sportu kreće s izmjenom statuta.

 

Je li Šuker požurio?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 58

  • ante_maja 25.03.2017.

    Ljucke nule,jedan i drugi

  • zeljkog 25.03.2017.

    Jedini izbornik koji je bio promasaj jeste Igor Stimac.Svi ostali su bili vrlo dobri A Cacic je najbolji.Bez velikih rijeci tj. laprdanja,mirno i gospodski radi posao.Jrdnog dana stice i problemi pa zar ih nema Murinjo ili Gvardiola. Bravo Izbornice!

  • NarogCizob 24.03.2017.

    nakon utakmice nasi rukometasa protiv slovenije vise nevjerujem nasim sportasima nikom i nepada mi na pamet da se zivciram i sekiram pogledat cu utakmice ali kao da gledam tudu zemlju jer to su sve mudrijasi i njima je dobro kakav god rezultat bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare