To je to što me zanima!

Ante Ćorić je već s 10 godina bio najbolji igrač u Europi...

U neslužbenom Bayernovu kampu Ante Ćorić je u konkurenciji 320 igrača bio najbolji. I srušio rekord omladinske škole Bavaraca. Ante je dobio sve četiri 50-ice
Vidi originalni članak

Dječaci su imali testove i norme koje koriste Borussia Dortmund, Bayern München, Leverkusen i ostali veliki njemački klubovi, rekao je Miljenko Ćorić, Antin otac.

Već kao 10-godišnjak Ante je bio pozvan u Ludwigshafen, poznati kamp, kamo dolaze najbolji.

- Specijalni gost bio je Kevin Kurányi. Koliko se sjećam, bilo je jako puno vježbi koje su radili, od brzine do škarica, koje su morali napraviti - kaže Miljenko.

U sedam dana nogometaši moraju zadovoljiti u četiri kategorije. Momčadski rad, tehnika, brzina i razumijevanje igre. Ne samo da je zadovoljio, Ante je u sve četiri kategorije bio najbolji.

Ocjene za svaku kategoriju su od 10 do 50, a Ante je dobio sve četiri 50-ice, rezultat koji nikad nije imao niti jedan dječak. U Bayernu je postavio klupski rekord s maksimalnih 200 bodova!

I, da, kad su na red došle škarice, Ante ih je bez problema, poput legendarnog napadača Reala Huga Sáncheza, izveo i zabio. A imao je samo deset godina...

Nijemci mu upisali pogrešno prezime

Nakon što su mu uručili diplomu za najboljeg igrača, Ćoriću su krivo upisali prezime. Umjesto Ćorić napisali su Calic, no nitko se nije bunio.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • jeDINA MOja ljubav 06.10.2014.

    Mamića srbe dlanovi. Sigurno govori " Dobro ću zaraditi na klincu ".

  • strmi007 05.10.2014.

    Nema brige,prodat će njega maminjo

  • madrid14 05.10.2014.

    nemojte gluposti govorit da su si dečki u razdoblju od juniorskog do seniroskog nogometa sami krivi što kao propadnu jer onda očito neznate o čemu pričate vecina decki koji uđu u to razdoblje ne dobiju pravu priliku ni tretman ko neki vec se zna od 13,14 godina koji ce imat bolji tretman jer se o njima od onda piše u novinama i sve neznam zašto je to tako ali je

Komentiraj...
Vidi sve komentare