To je to što me zanima!

Ćorić: Ne mogu dočekati da u Romi pokažem koliko vrijedim

Transfer-saga Ante Ćorića napokon je gotova. Igrač koji zadnjih godina nije pokazivao puni potencijal u Dinamu potražio je sreću u Italiji, u klubu gdje su igrali Tin Jedvaj i Silvio Anočić
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Ante Ćorić (21) potpisao je za Romu! Donedavni veznjak Dinama u ponedjeljak je obavio liječnički pregled u klupskoj klinici Villa Stuart, nakon čega je u trening-kampu Trigoria u Rimu zaključio transfer.

Ćorić će u "vučici" za petogodišnji ugovor vrijedan šest milijuna eura zarađivati milijun i 200.000 eura po sezoni. Dinamo će dobiti i dodatnih 10 posto iznosa budućeg transfera, ostvari li se prije ljeta 2020., uz minimalno dva milijuna eura.

- Prezadovoljan sam što sam u Romi, jednom od najboljih europskih klubova. Dao sam sve od sebe da dođem na ovaj nivo i ne mogu čekati da počnem pokazivati ono što mogu - rekao je Ćorić nakon potpisa ugovora.

Momčad Eusebija Di Francesca ove je sezone došla do polufinala Lige prvaka neočekivano izbacivši Barcelonu, a elitno natjecanje izborila je kroz talijansko prvenstvo, osvojivši treće mjesto, iza prvaka Juventusa i doprvaka Napolija.

Hrvatskom veznjaku u prilagodbi na novi klub pomoći će bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko te srpski Aleksandar Kolarov, a nagađa se kako će na dresu nositi broj 10, koji je slobodan i kojega je nosio u Dinamu.

- Presretni smo što možemo pozdraviti Antu Ćorića u klubu. Vjerujem da smo dobili jednog od najvećih talenata europskog nogometa i nadam se da će se, uz naporan rad i nadzor trenera, taj talent i dalje razviti i da ćemo moći uživati u njegovoj kvaliteti dugo vremena - poručio je Ramon Rodriguez Verdejo, poznatiji kao Monchi.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • kele2 30.05.2018.

    Smiri se malo previse si bahat a nisi ni zreo jos sad ces dvi godine grijat klupu pa ako ne zaigras onda mozes natrag u dinamo ili u lokomotivu odnosno dinamo 2

  • Firefox_1 30.05.2018.

    Tu svakakvi komentari a 90% njih nije skužilo transfer.

  • 29.05.2018.

    Ne kužim zašto neki pljuju po dečku pa šta ste takvi.....ne igra vam dobro. I šta sad...to razlog da ga se omalovažava...nije...bili njega taki...radi što voli i još dobro plaćen za to...pa di ćeš bolje... .Ante sretno ti bilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare