To je to što me zanima!

Ante Gadža se oženio, a ostali Kauboji s njim ludo ušli u Novu

Perspektivni hrvatski rukometaš Ante Gadža oženio se po drugi put za svoju suprugu. Da, dobro ste pročitali. Nakon sudbenog vjenčanja i prinove u obitelji, Gadža je još jednom uzeo svoju Petru za suprugu...
Vidi originalni članak

Ante Gadža (28) još je jednom stavio prsten na ruku svojoj Petri. Naime, sa svojom izabranicom je u braku još od veljače kada su se vjenčali sudbeno, a sada su to okrunili i pred Bogom. 

Proslava vjenčanja bila je  u Zagrebu, a među uzvanicima su se našli i drugi hrvatski rukometaši koji su na taj način dočekali i novu 2020. godinu. Među njima su Kristijan Bećiri, Filip Vistorop, Matej Hrstić, Marin Šipić, nedavno oženjeni David Mandić i još mnogi drugi koji su s guštom objavljivali detalje sa svadbe na društvenim mrežama i tako u sve bolje uputili javnost. 

Kako doznajemo, na svadbi je bilo nešto više od 100 uzvanika, a novo-stari mladenci nisu skidali osmijeh s lica. 

Dodajmo, Petra i Ante već imaju i kćer koju također često pokazuju na društvenim mrežama i ističu sklad u svojoj mladoj obitelji. 

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju očekuje EP u Austriji za devet dana, no Ante je u drugoj fazi priprema otpao s popisa te se vraća u svoj klub, RK Zagreb.  Iako, službeno je prijavljen EHF-u među 28 igrača i trenirat će u klubu, što znači da može biti pozvan u bilo kojem trenutku, ukoliko se za to ukaže potreba.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Veki-Zagreb 01.01.2020.

    Vaaaaau super baš mi je drago...živjeli mladenci...tko je to??

  • takeover 01.01.2020.

    Tko je MVP rukometa?!?!?!?!??!

  • hazari 01.01.2020.

    A baš napišite nešto i o mojoj babi

Komentiraj...
Vidi sve komentare