To je to što me zanima!

Ante Kostelić: Što hoćete od Ivice? Pa on je gotovo invalid!

Da Ivica sada ode u mirovinu, otišao bi s 24 pobjede, ali i kao četvrti slalomaš svih vremena. Cilj su nam Olimpijske igre u Sočiju, rekao je otac Ivice Kostelića, Ante
Vidi originalni članak

Zabrinjavajuće vijesti iz Ivičinog tabora. Koljeno je loše, Ivica se bori, ali pitanje je dokad. Već nakon slaloma u Val d` Iseru i 16. mjesta bilo je jasno da nešto ne štima. Veleslalom je završio na 14. mjestu. 

- Pa što hoćete od Ivice? On je gotovo invalid. Ne može ni čučnuti. Presretni smo njegovim 14. mjestom u veleslalomu. Nije bio kanta za nabijanje - rekao je Ante Kostelić za Večernji list.

Dodao je Ante kako su Olimpijske igre u Sočiju glavni cilj. Ivica šepa, ali osjeća se nešto bolje. Možda će morati češće na injekcije.

- Da sada ode u mirovinu, otišao bi s 24 pobjede, ali i kao četvrti slalomaš svih vremena. Zašto se time još bavimo? Na to pitanje sad ne mogu odgovoriti.

<<< Izvorni članak pročitajte OVDJE >>>

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Rossonero1899 11.12.2012.

    Sad je brate invalid čin nešto ne ide onda opravdanja, izgovori, ozljede i pm. Brate reci nisan u formi i aj bog. I ako si invalid onda lipo skije o klin i u mirovinu, a ne neke drame. Svaka njemu i njegovoj sestri čast na svemu, ali uvik neko kukanje...

  • WOMANIZER 11.12.2012.

    neka skija do kad on to želi, ali ako ne može bolje neka ne skija da ne dođe do komplikacija ili još gorih stvari!

  • demos22 11.12.2012.

    Mi od Ivice ne želimo ništa! Što želi Ivica? Što želi tatica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare