To je to što me zanima!

Ante Miše odmorio igrače i otišao u finale na Dinamo

Hajduk je u Vinkovcima igrao bez Gabrića, Ibričića i Andrića, no prolazak u finale Kupa nije dolazio u pitanje. Splićani su odigrali 0-0 s Cibalijom
Vidi originalni članak

Nema kalkulacija, idemo u ovu utakmicu s najjačim sastavom, najavio je dan prije uzvrata polufinala Kupa Hajdukov trener Ante Miše. Ali nije mogao zanemariti onih 4-1 iz prve utakmice, prednost koju Cibalia nikako nije mogla prestići. I zato je na tribine poslao Gabrića, Ibričića i Pandžu, na klupu posjeo Andrića. Traku je oko ruke stavio Josip Skoko, šansu su odo prve minute dobili i Maloča, Linić, Oremuš... I to je bilo dovoljno da Splićani odrade posao u Vinkovcima, pred 2.500 gledatelja. Završilo je 0-0, točnije ništa-ništa...
Huk s tribina začuo se kada je Tomislav Pavličić namjestioloptu na isto ono mjesto s kojega je tri dana ranije 'oteo' Hajduku dva boda. U nedjelju je pogodio same rašlje, ovoga puta samo 'živi zid'. Gosti iz Splita mogli su već nakon 15 minuta voditi 2-0, ali prvo je odličnu šansu zapucao Kalinić, pa još bolju Oremuš. Igralo se 20 minuta, a onda su i jedni i drugi počeli čekati da sve ovo završi. Bez tempa, žustrine, ali posebnih ambicija s jedne ili druge strane.
Ništa se nije promijenilo ni u nastavku. Ante Miše je izvadio Kalinića i Marijana Buljata, a uveo mladog Tičinovića i Tomislava Bušića, napadača s brojem 3 na leđima. Zadnjih pet minuta zaigrao je i mlađahni Tedi Surać, ali ništa sve to nije promijenilo po pitanju rezultata. Po jednu šansu propustila je svaka momčad, to je bilo sve prije toliko željeno čekanog tuširanja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • torca1950 18.03.2009.

    bravo ludilo...ja sam i napisao ono za u...nema smisla

  • fuc 18.03.2009.

    i ja cu mu mamu odmorit

  • ludilo27 18.03.2009.

    samo malo...zašto dio rečenice glasi \"..mladog napadača s brojem 3 na leđima\" ??? ma ne vjerujem, da mislite na ...ma ne!! dobro je neko nekidan napisao- izbacite nam slovo U iz abecede(ako će nekom smetat u nazivu grupe U2), a ja dodajem - izbacite i broj 3 iz brojeva...(ovo je naravno ironično!!!) ako ste mislili na to, al ja ipak ne vjerujem! ili? :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare