To je to što me zanima!

Trener košarkaša Zadra oblači se kao Simeone iz Atletica...

Zadar nije imao dobre rezultate, ali je Ante Nazor posegnuo u ormar za svojom sretnom košuljom i njegova je momčad pobijedila. U prvim mandatima u Zadru, Nazor je najvažnije pobjede ostvario u crnoj košulji
Vidi originalni članak

Prije utakmice me nazvala prijateljica iz Madrida i rekla mi da obučem crnu košulju kao Diego Simeone i da ćemo sigurno pobijediti, našalio se Ante Nazor nakon pobjede Zadra protiv Olimpije u ABA ligi.

Zadrani su imali dva uzastopna poraza, nestrpljivo su čekali ovu vrijednu pobjedu zbog koje su skočili na osmu poziciju i odlijepili se od dna u poretku regionalne lige. Slovenskog prvaka Petrol Olimpiju dobili su krajem tjedna s 84-80.

Eh, da se Nazor ranije sjetio promijeniti košulju, imao bi Zadar na svom kontu više bodova...

Crna košulja, baš poput one koju nosi i trener Atletico Madrida Diego Simeone, Nazoru je itekako sretna. U prva dva mandata na klupi Zadra do svih najvažnijih pobjeda stigao je noseću upravo upravo nju.

Protiv Olimpije ju je odijenuo prvi put ove sezone i odmah je došao do pobjede! Teško da će je više i skidati, ovakve podudarnosti i one koji nisu nimalo praznovjerni navede na razmišljanje.

Vidjet ćemo rasplet oko sretne košulje i pobjeda već u srijedu od 20 sati u Jazinama kada Zadrane čeka dvoboj Kupa Krešimir Ćosić protiv gradskog rivala KK Jazine Arbanasi.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • blokirani_lovac 07.01.2019.

    Novinski clanak kao mamac za partizane, cetnike i ustase !!!

  • tejmatebra 07.01.2019.

    samo provjeravam jel mi prošla jelenina banana

  • komentator__Luka 07.01.2019.

    ne nego se Simeone oblači kao trener košarkaša zadra

Komentiraj...
Vidi sve komentare