To je to što me zanima!

Ante Rebić je obavio liječničke pretrage: Vraća se u Njemačku

Ante Rebić bio je senzacionalan transfer iz Frankfurta u Milano, no nije mu to pružilo uspješnu sezonu zbog čega su krenule priče gdje bi mogao otići, a čini se da bi se mogao "vratiti kući"...
Vidi originalni članak

U sedam odigranih utakmica kroz cijelu polusezonu u talijanskom Milanu, Ante Rebić nije zabio niti jedan gol, a odigrao je tek 177 minuta, što nikako nije Rebić kakvog navijači pamte sa SP-a u Rusiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovosezonski 'rossoneri' tako bi uskoro mogao postati novo-stari 'orao', pišu strani mediji. Naime, Imoćanin se družio s Filipom Kostićem, srpskim reprezentativcem i igračem frankfurtskog Eintrachta, te drugim igračima donedavnog kluba hrvatskog krilnog igrača. Osim njega, u društvu se našao i trener Eintrachta, Adi Hütter koji je siguran:

- Ante je samo na posudbi u Milanu. Vratit će nam se, samo nisam siguran kada točno - rekao je na presici trener "orlova". 

Frankfurter Allgemeine je objavio kako su već objavljeni liječnički pregledi i kako će hrvatski reprezentativac nakon samo šest mjeseci napustiti Milan te se vratiti u Frankfurt.

Rebić je imao sjajna izdanja u dresu Eintrachta, ali po dolasku u Milan nije se najbolje snašao, a budući da se bliži Europsko prvenstvo, naravno da je do sada standardnom reprezentativcu u cilju zadržati tu istu poziciju i na narednim susretima "vatrenih". 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • barba1 18.12.2019.

    Rebiću, dobro jutro panju, pa šta si ti mislio kad si išao ponovo u Italiju. Dalabu je onaj koji uči na svojim greškama a ti još dvaput, jači si od panja masline stare 1000g.

  • sena2 17.12.2019.

    Poslije j...... nema kajanja!Frankfurt igra Europa ligu a Milan se bori za sredinu tablice Serie A!Ante se debelo zaj...

  • Anonimus2017 17.12.2019.

    Najprecijenjeniji hrvatski igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare