To je to što me zanima!

Ante Rukavina strijelac za pobjedu PAO-a u gostima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši napadač Hajduka i Šibenika zabio je svoj drugi gol otkako je iz HNL-a preselio u Grčku. Panathinaikos je pobijedio kod Xanthija 2-1
Vidi originalni članak

Sjajni Brazilac Gilberto Silva, koji je ovoga ljeta u Atenu stigao iz Arsenala, zabio je za 1-0 nakon 25 minuta. Domaća Škoda Xanthi, klub u kojem su po sezonu odradili i Ante Tomić i Ivan Turina, dočekala je Panathinaikos s velikim ambicijama. Uostalom, uoči ovoga kola imali su bod više od Panathinaikosa, držali su treće mjesto na ljestvici. I zato im je gol Gilberta Silve potpuno poremetio planove...
No vratili su se početkom drugog poluvremena. U 57. minuti za 1-1 je zabio Souanis i vratio Xanthi u utakmicu. Napadi domaćina nastavili su se i u sljedećim minutama, a već u 60. Sarriegi je morao u svlačionicu zbog izravnog crvenog kartona. I tada je trener PAO-a Henk ten Cate povukao ključan potez: iz igre je izvukao reprezentativca Grčke Mantziosa, a uveo - Antu Rukavinu. Isplatilo mu se 23 minute kasnije. Sedam minuta prije kraja Rukavina je zabio svoj drugi gol otkako je došao u Grčku i donio pobjedu gostima iz Atene.
S nova tri boda Panathinaikos ima šest bodova manje, ali i utakmicu više od vodećeg Olympiacosa. Ispred 'zelenih' trenutno je i PAOK, koji također ima utakmicu manje, ali dva boda više od Rukavine i društva.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • N3N0 07.12.2008.

    lol plavo crn ko te ucia citat pise utakmicu vise od olympiakosa...lol

  • Silvaa 07.12.2008.

    @TOrca1950 ... Rukavina ima samo 2 golova i to je to,nikakva druga natjecanja,čak ni u prijateljskim,vidi na transfermarktu :)

  • vizijaslobode1941 07.12.2008.

    Bravo ANTE

Komentiraj...
Vidi sve komentare