To je to što me zanima!

Ante Rukavina za rad na crno prošao s opomenom

Zbog olakotnih okolnosti Hajduk Antu Rukavinu neće kazniti zato što je i privatno trenirao, iako pravilnik za tako što predviđa novčanu kaznu
Vidi originalni članak

Unatoč pravilniku koji za individualne treninge bez nadzora klupske struke predviđa novčanu kaznu, Ante Rukavina ovaj će put proći samo s usmenom opomenom.
- Nisam za kazne, pogotovo ne zato što smatram da je Antina želja za dodatnim treningom pozitivna. Očito je momku stalo da igra što bolje - kaže prvi čovjek Hajdukove struke Ivica Šurjak, koji je kao olakotnu okolnost uzeo i to što je Rukavina trenirao na pomoćnom igralištu na Poljudu.
- Nije se krio, trenirao je unutar kluba, što dokazuje da nije mislio ništa loše. No jasno je da je rad s privatnim trenerom neprihvatljiv i mi smo ga upozorili da to više ne radi. Ako smatra da mu treba dodatni trening, naši treneri su mu na dispoziciji - zaključio je sportski direktor Hajduka. Stav kluba prenio je i Rukavini.
- Ante mi je rekao kako mora dodatno raditi na nekim nedostacima i dogovorili smo da se javi treneru Jarniju, koji će mu osigurati vrijeme i prostor te stručni nadzor klupskog trenera - rekao je Šurjak. Trener Jarni nije blagonaklono primio na znanje da Rukavina privatno trenira, ali o tome više ne želi javno razglabati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • missruki 06.04.2008.

    joj daj pustite mi Rukija na miru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare