To je to što me zanima!

Ante Tomić ide stopama Nikole Vujčića u Maccabi

Najperspektivniji hrvatski košarkaš Ante Tomić na izlaznim je vratima zagrebačkih Mrava i pred potpisom je ugovora za veliki izraelski Maccabi
Vidi originalni članak

Centar zagreba i hrvatske reprezentacije Ante Tomić (22) dogovorio je sve detalje i slijedeće četiri sezone trebao bi nositi dres slavnog Maccabija iz Tel Aviva. Tomić je već dugo bio u raznim kombinacijama, špekuliralo se da će karijeru nastaviti u Ciboni, Tau Ceramici, pa su čak postojale i opcije da odmah iz Trnskog krene prema NBA ligi, no presudila je njegova želja da karijeru nastavi u Europi, gdje bi trebao steći prijeko potrebno iskustvo. Dubrovčanin je prerastao klub poput Zagreba, za koji je prošle sezone zabijao prosječno 15,8 koševa uz 8,5 skokova i sada mu se otvara mogućnost da u puno jačoj konkurenciji Eurolige dokaže svoj potencijal i kvalitetu.
Slično kao i Tomić, u Maccabiju je punu afirmaciju doživio i Splićanin Nikola Vujčić, koji se upravo u dresu Maccabija promtnuo u jednog od najboljih centara Europe. Vijest da je Maccabi je nakon ''promašene'' sezone krenuo u potpunu rekonstrukciju momčadi, te da želeangažirati Antu Tomića, prvi su objavili ruski mediji, prije svih internetski portal championat.ru, koji se poziva na izvore iz Izraela.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 20bucks 06.06.2009.

    JAX ne laprdaj gluposti! Ako se s Tomićem bude radilo kako treba (u što ne sumnjamo) on će za razliku od Vuje završit u NBA i ostavit vjerojatno bolji trag tamo u odnosu na sve dosadašnje naše igrače koji su bili u NBA! ...Naravno tu ne računam Dražena i Tonija iako nikad ne znaš!

  • JAX 06.06.2009.

    tesko ce naslijediti vuju jer on je tamo ipak svetinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare